8 hónapos babának tudnátok recepteket írni? (Tejtermékek sajnos kilőve)
Figyelt kérdés
Kifogytam az ötletekből mit adhatnèk neki ebédre de tízórai/uzsonna ötleteket is szívesen fogadok.ma 10:21
2/5 anonim válasza:
Kenyér magában, ha rágcsálna, vagy valamilyen rátéttel - halkrém, sonka, padlizsánkrém, körözött -, tojás (ha már tud rágni), krumpli/rizs/tészta+hús+főtt zöldség(+paradicsomszósz) összepasszírozva...
3/5 anonim válasza:
Sütőtök,épp szezonja van.nagyon finom és pürésíthető.
4/5 anonim válasza:
Babacsinta- [link]
Ehhez én csináltam gyümölcsökből szószt és abba tépkedtem apró darabokat, és úgy adtam neki.
Natur rizskása forró vízzel higítva, és abba gyümölcs.
Ugyanúgy natur zabkorpa esetleg mandulatejjel felfőzve, fahéjjal,gyümölcsökkel.
Különböző pástétomok, én teljeskiörlésű toast kenyérre szoktam, mert az könnyen szétmegy a szájában.(10 hós és még fogatlan a fiam😁)
Csirkemell sonka is már lecsúszik vajas kenyérrel apró darabokban.
Tojasrántotta
Párolt zöldségek apróra vágva.
Dm-ben lehet venni ilyen pástétomokat, kenyérfeltéteket:
Dm Bio kenyérfeltét, padlizsános stb.
5/5 anonim válasza:
6 hónapos, lassan 7 a lányom, de nem tudok neki külön főzni,úgy ahogy a nagykönyvben meg van írva, só meg fűszerezés terén mert nem eszi meg. Csak úgy,ahogy magunknak csinálom 😅 Úgyhogy nagyrészt a mienkből kap. Ma húslevesben főtt husi, répa, krumpli+leves. Ezt pürésítettem és imádta, mikor csak lightosan megfőztem neki ugyanezeket nem ette 🤦🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!