14 hónapos kislányomra néha rá jön hogy harap vagy csip és érdekes grimaszokat vág. Meg kérdezzek valami orvost vagy természetes?
Enyém 16 hónapos. Pár napja az a legújabb hobbyja, hogy jó nagyokat ráhúz a fejére annak, akit épp éler. Le fog róla szokni. Csak el kell neki mondani, hogy ne csinálja. jóóóóóóóóóóóóóóóóóó sokszor. :D
A grimaszolás pedig sztem csak vicces neki. Azt hiszi, a csípés és harapás is vicces.
neem, nem feltétlenül azt fogja mondani. De több ismerősöm is van, akinek már 18 hónaposan szobatiszta volt a gyereke. Teljesen egyedi. Az én nagylányom 25 hónapos, a középső 23 hónapos volt, amikor szobatiszta lett.
A kicsi most 16, mint mondtam, és már többször előfordult, hogy behozatta velem a bilit és tett is bele vmit. Ma pisilt, tegnap kakilt. pl. :D
Bár gondolom ez a része a kutyát sem érdekelte. :DDD
Nem is erőltetésről an itt szó sztem senkinél. De megismertetni vele magát a bilit simán lehet hamarabb. Legyen a szobában, néha rá tudjon ülni akár ruhástól, ilyesmik.
Nálunk annyi előny van, hogy a tesóktól látja, hogy mennek a wc-re stb. Tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!