Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megfázott az egy hónapos...

Megfázott az egy hónapos babám? A szuszogásán hallom kb. egy órája, hogy "orrhangon" szuszog és ad ki hangokat, mint amikor vki meg van fázva.

Figyelt kérdés
Nem lázas, de aggódom, hogy betegebb lesz. Mit tehetek, hogy ne rosszabbodjon a helyzet?
2009. jan. 7. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia,nekünk ilyenkor a doki calcimusc-ot írt fel meg cebion cseppet, és vagy fluimare-rel vagy sterimar-ral fújj az orrába(tengeri sós oldat), utána szívd az orrát.Ezt jó sűrűn,nehogy rá menjen a váladék a fülére.Amíg fehér a váladék,amit kiszívsz,nics nagy megfázás,de ha zöld v sárga akkor már az!De a helyedben mindenképp megmutatnám dokinak azért biztos ami biztos,hogy megnézze a torkát és a tüdejét!
2009. jan. 8. 03:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja és mi is 1 hónaposan voltunk megfázva 1.X,szóval amiket írtam adhatod neki.Cebion cseppből ahány kg annyi csepp-ez amúgy C-vitamin.A calcimuscot azt hiszem recept nélkül nem adják ki,abból 3X1 ml,ezt fecskendővel tudod legegyszerűbben beadni.Jobbulást a Picidnek.
2009. jan. 8. 03:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy csak a büfi ment az orrába? Én is attól tartottam, hogy megfázott a pici, de kiderült, hogy csak némi anyatej került az orrocskájába. Ez azóta is előfordult már párszor, semmi gond nincs belőle. Most vagyunk 5 hónaposak.

Mutasd meg dokinak, ő fogja tudni, mi a helyzet.

2009. jan. 8. 07:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!!!
2009. jan. 8. 08:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

AZ én lányom is néha olyan hangokat ad, mint aki meg van fázva, de nem jön a nózijából semmi. Bevittem az ügyeletre, nem találtak nála semmit. Azóta néha nagy hanggal alszik, néha olyan csendes, hogy már megijedek.:-)

Minden jót nektek!

8 hetes baba anyukája

2009. jan. 8. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!