Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig használtátok a pelenkázót?

Meddig használtátok a pelenkázót?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éves lesz a kislányom, de kezdem úgy érezni, hogy veszélyes már a komódon lévő pelenkázón pelenkázni. Rengeteget izeg-mozog, forgolódik.
okt. 29. 18:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

Mindenkinek mas a kenyelmes 9-es, ez nem baj szerintem.

En pl emlekszem anno, hogy a kornyezetemben nekem mindenki azt mondta, hogy nem is kell pelenkazo, max par honapig fogom hasznalni,addig lehet a kanapen is, ne vegyek.

Ehhez kepest az eletem menti meg mar 1,5 eve naponta es nagyon sirok belul, ha olyan helyre megyunk, ahol nincs es pelenkat kell cserelni😂😂

okt. 29. 21:25
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
Nekünk nem is volt 😊
okt. 29. 22:15
 13/16 anonim ***** válasza:

11 hónapos kora körül adtuk el. Akkor kapott nagy ágyat, nem fért már el a pelenkázó.

De utólag egyáltalán nem hiányzott.

okt. 30. 06:45
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
15# mert neked miért fáj, ha valamivel konnyitunk a dolgunkon, és mondjuk nem vagyunk martiranyak, hogy mindig panaszkodjunk, hogy jajj de fáj a derekunk? A másik, hogy akkor ne legyél te se olyan kényelmes, hogy mosógépet használsz pl, mert moshatsz kézzel is🤷
okt. 30. 07:04
 15/16 anonim ***** válasza:
79%
#15 Nem tudom ez miért olyan nagy "kényelmesség", már 1993-ban volt nekem is pelenkázóm, puha szivacs matraccal, ezek szerint már én is hatalmas flancban nőttem fel... Lehet megleplek, de már az én fenekemen is libero volt, nem is mosták rám a pelenkát. Hű, micsoda luxos volt...
okt. 30. 07:29
 16/16 anonim ***** válasza:

18-as, amugy akkor tenyleg luxus volt! Marmint az eldobhato.

De meg picivel kesobb is, persze attol fugg, hogy a szulok hogy alltak anyagilag. De emlekszem anyukam meselte,hogy o peldaul mindig darabra vette a pelenkat, mert egy egesz csomagra sose volt egyszerre penze.

Aranyaiban a fizetesekhez kepest sokkal dragabb volt akkoriban az eldobhato, mint most, hiszen ujdonsagnak szamitott.

okt. 30. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!