Mitől erőlködik így a babám?
Sziasztok!
Szerintetek lehet a fogzás velejárója az erőlködés?
8 hónapos múlt a kisfiam,akivel most éljük a kritikus napokat az első fogacskával kapcsolatban. 2 napja tört át neki,de még mindig nincs kint teljesen.
Egy ideje (hetek óta) erőlködik amikor egy játékot a szájába vesz,vagy esetleg egy textilpelust rágcsál. Mindent próbál a fejére húzni. Amikor elveszem tőle vagy lefoglalom,felveszem,játszunk-éneklünk,sétálunk akkor el tudom terelni a figyelmét,és nem csinálja.
Anyatejes baba,2 hónapja a hozzátáplálás is megy,kakagondok nincsenek szerencsére. Sosem volt hasfájós.
Kenem az ínyét Dentinox géllel,amikor indokolt muszáj adnom fájdalomcsillapítót is.
Másra nem tudok gondolni,csak a fogzásra.
Esetleg másnál előfordult már ilyen dolog?
Köszönöm ha válaszolsz.
nekünk is volt ilyen fogzásnál!
ha nincs semmi a szájában, akkor is csinálja?
Néha előfordul. Mintha összeszorítaná olyankor a száját. De általában olyan helyzetekben jellemző,amit írtam.
Szegényt úgy sajnálom. :(
1. vagyok
Értem, azt nem tudom, sajnos, hogy mi az oka, csak hogy nálunk is volt ilyen. Az elmúlt.
Viszont volt olyan erőlködés is (nem tudom, hogy fogzáshoz köthető-e ez is), amikor az orvos tanácsára infacolt adtunk a babának. A gázok miatt. Kakilni tudott rendesen, de kis buborékok felgyűltek a beleiben.
Remélem nálunk is el fog múlni,mert tényleg ötletem sincs már,hogy miért csinálja ezt.
Köszönöm a válaszodat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!