Megtartsam vagy elvetessem?
#21 nekem volt 2 terhességmegszakításom, nem vagyok mai fiatal. Mindkettőre megvolt ott és akkor az "alapos indok". Nem okozott semmilyen lelki törést, azóta már nagy gyerekek anyja vagyok.
Inkább bánja meg, hogy elvetette, mint azt bánja meg, hogy megtartotta, mert ott viszont már nagyon komoly károk keletkeznek a gyerekben is, aki úgyis érezni fogja, ha a kérdező igyekszik nem kimutatni.
Én meg mégegy kontra érvet írnék a 18ashoz ami lemaradt: ha megtartod, ne nagyon ringasd magad abba a hitbe hogy bármikor,könnyedén találsz majd másik munkahelyet! Óh, dehogy! Kis hazánkban a 'kisgyerekes anya' státusz felér egy nagyon komoly bélyeggel a munkaerőpiacon, hát még akkor 2 gyerekes egyedülálló anyaként esélyed nem lesz érvényesülni. Ha ki sem mondják, mert jogilag diszkriminációnak minősül, akkor is megoldják hogy ne téged kelljen alkalmazni!
Alapvetően úgy gondolom, a gyermekvállalás Magyarországon már luxus. Megkíván egyfajta anyagi jólétet, kapcsolati stabilitást, biztos lakhatást, állandó, fix bevételt, akkor is ha egyik napról a másikra elveszíted a munkád. A mostani fiatalok nem véletlenül nem vállalnak gyereket!
6 hetes vagy, időben vagy, hozz olyan döntést amit nem bánsz meg (annyira!) !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!