Megtartsam vagy elvetessem?
Nem tartanám meg, mégpedig amiatt, mert a kapcsolatotok teljesen instabil.
Nem kockáztatnám az egyedülálló anyaságot 2 gyerekkel, épp elég lesz eggyel is.
A te gyerekkori egyke traumád meg itt most lényegtelen. Egyrészt még lehet gyereked később, ahogy te is érzed, nagy eséllyel mástól, másrészt a világ legnagyobb hülyesége azért vállalni másodikat, mert KELL a testvér, hisz nem tudhatod, milyen lesz a viszony.
Anyámnak ez volt a motivációja, ő is szidta a szüleit, miért nem volt tesója. De persze ahhoz már nem volt képessége, hogy kezelje a dolgot. Eredmény: hárman vagyunk testvérek, egyikünk sem beszél a másikkal.
Én ilyen instabil kapcsolatba csak és kizárólag akkor vállalnék gyereket, ha az alábbi tényezők együttesen fennállnak:
1. akarom azt a babát
2. a férjem csak a párkapcsolatban pocsék, de nem bántalmazó, illetve apának alkalmas. Szóval ha egy válás esetén is úgy gondolom, hogy foglalkozni akar a gyerekekkel és nem ellenem uszítani őket. Nyilván ez előre nem 100%-ig megjósolható, de pl. ha most erre az egy szem gyerekre is tojik, akkor a másodikra is fog.
3. mind mentálisan, mind anyagilag készenàllok az egyedülálló anyaság, plusz van “falu”, akire számíthatok. Pl. nagyszülő közel a nyugdíjhoz, aki ha kell, igénybeveheti a nagyszülői gyedet, amíg én dolgozom, vagy csak simán tud rájuk vigyázni gyakran.
Szavazás? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Nem, nyilván ne tartsd meg, ha nem akarsz megegy gyereket. Egy gyerekkel se akkora buli az egyedülálló anyaság, márpedig te az leszel, bárhogy is fogsz dönteni.
Basszus védekezni nem tudtok ha úgyis szar a kapcsolat?
Ezeket a kérdéseket nem értem.
Szavazás alapján döntesz egy emberi életről?
Nem vagyok abortusz ellenes, mellette sem állok, de ez, hogy védekezés nélkül szexelsz utána meg sírsz, szerintem full felelőtlenség, és ezért igenis elitellek, hogy abortuszon gondolkodsz.
Pontozzatok le nyugodtan, de akkor is így van.
Erről csak te fogsz tudni dönteni. Ha a párod nem marad veled, akkor tudod a 2 gyereket nevelni?
Én például válalnám, mert a férjem remek apa és eltudja látni a gyerekeket, foglalkozik is velük, de ez az én férjem. A tiedet neked kell ismerni. Csak azért, mert kell neki tesó, mert te úgy érzed azért nem válalnék. Rengeteg helyen nincsenek jó viszonyban a tesók, hiába vannak úvy nevelve, hogy szeretni kell a családot.
Nem! Semmiképp nem tartanám meg, mondom ezt egygyermekes egyedülálló anyaként!
Hidd el, ennek a fele sem tréfa... instabil, szakítás szélén álló kapcsolatra, nem tervezett, általad nemkívánatos terhesség megtartása, elég nagy öngól az életben...
.......nos, volt ilyen ismerősöm...... instabil kapcsolat, 1 közös gyerek, majd terhes lett a nő. Apuka kemény abortuszellenes, így anyuka megtartotta.Kapott egy autista nem beszélő, 6 évesen sem szobatiszta, dührohamokkal élő második gyereket. Anyuka azóta egyedül a 2 gyerekkel, köztük a kisebbik kezelhetetlen, már ráment idegileg, mentálisan, olyan sovány hogy rá sem ismerni.
Finoman utalok rá, gondolj át alaposan minden eshetőséget, mielőtt döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!