Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám 2 hós, anyatejes. Baj,...

Babám 2 hós, anyatejes. Baj, ha naponta kb 4x kakil?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert állítólag minél idősebb,annál kevesebbet kakil 1 nap, pl,napi 1x.
2009. jan. 7. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb orulj neki, hogy nincs szorulasa, es ezaltal hasfajdalma. Nem baj, ha 4-szer kakil, es a te babad szinte most szuletett megcsak, miert irod, hogy IDOSEBB???? A te babad nem idos, azt nagyobb babakra ertik, sokkal nagyobbakra.
2009. jan. 7. 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
az én babóm minden szopi után becsinált,én is inkább azt mondom örülj, mi már azóta a szorulást is megtapasztaltuk,hidd el sokkal roszabb.
2009. jan. 7. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

szia!!

Eleinte nálunk is így volt. Volt h napi ötször volt kaki. Ez nem baj...sőt!!! Mára már csak napi 1x van.

7 hósak vagyunk

2009. jan. 7. 20:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!!! Ma viszont a kakija zöldes. Tudom,vszínű túlette magát, de mennyi ideig lehet zöldes,ami még normálisnak számít? 1-2 nap?
2009. jan. 7. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Enyem is anyatejes volt sokaig, es zoldes, valamint hig volt a szeklete, de a vedono megnyugtatott, hogy nincs semmi problema. Nem tudom, hogy meddig lesz zoldes, de ha eszik, alszik, ne aggodjal.

Ha megy a vedono, tisztazd a kerdeseidet vele, remelem a foldon jar a vedonod, nem a Holdrol jon! Mert valamelyik onnan jon, sajnos, szia.

2009. jan. 7. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!