Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig használtátok a pelenkáz...

Meddig használtátok a pelenkázólapot? Érdemes 10 hónaposnak venni?

Figyelt kérdés
A mostani már több helyen szétszakadt, lóg ki belőle a szivacs, a kislányom meg tépkedi, és elég csúnya is. Nem tudom eldönteni, hogy vegyek-e másikat helyete.
2010. nov. 4. 11:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi 6 hónapos koráig használtuk. Akkor már úgy pörgött-forgott, hogy veszélyesnek találtam a pelenkázót használni, így az ágyon teszem tisztába, és eldobható alátétet vagy sima textilpelust teszek alá. Én már nem vennék a helyedben.
2010. nov. 4. 11:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Én már csak ágyon, vagy szőnyegen pelenkázok. Amíg kicsi volt, addig használtuk a pelenkázó lapot, kb 1 éves korától már nem. Próbáljátok ki az ágyon, ha megy, akkor felesleges újat venni!
2010. nov. 4. 11:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Én sem vennék már, én 9 hónapos korától, mikor elkezdett mászni, nem merem a pelenkázón pelenkázni, meg nem is tudom. Állandóan fireg-forog, négykézlábra áll... csak azt nem tudom, hogy a nagymamiknál miért nem csinálja. Ők ugye a derekuk miatt nem tudnak földön ágyon pelenkázni, nekik bezzeg nyugi van...:o)

Szóval én is a franciaágyunkon szoktam pelusozni, de van, mikor a földön, vagy ahol utolérem :o)

2010. nov. 4. 11:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem is 10hós mult a kisfiam,mikor már annyira elhasználódott,h másikat kellett vennem,most 14hós,és még mindig használjuk,és még fogjuk is egy jó darabig,ugyh szerintem megéri!

Én ilyet vettem neki,és teljesen megvagyok vele elégedve,és árban is jó szerintem,vannak belöle lányosak is:

[link]

2010. nov. 4. 12:11
 5/9 anonim ***** válasza:
úgy látom a vélemények megoszlanak,mint mindenben.a fiam 14 hónapos,én még mindig a pelenkázón pelenkázom.Az ágyon nem is tudnám,mert ott elmászik,feláll,de itt nem.mindig adok a kezébe valamit,így nyugton marad úgy -ahogy.az ágyon hiába
2010. nov. 4. 12:33
 6/9 anonim ***** válasza:
mI IS 1 ÉVESEK VAGYUNK,KÉT GYEREKNÉL HASZNÁLOM,DE MÉG MINDIG OLYAN,MINT AZ ÚJ.éN SEM TUDNÉK MÁSON PELENKÁZNI ILL. ÖLTÖZTETNI,ÚGYH VENNÉK.VSZÍNŰ NEM JÓ MINŐSÉGŰ VOLT,AMI ELŐZŐLEG VETTÉL,vagy kiálltak a szélei és így hozzá tudott férni a gyerek.Bocs,a kisfiam belekontárkodott.
2010. nov. 4. 12:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Én a 19 hónapos babámat is a pelenkázón szeretem pelenkázni, törölgetni, rendberakni. Nekem fontos, hogy minden egy helyen, kéznél legyen, úgyhogy én biztos vennék újat.
2010. nov. 4. 13:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is vennék, mert mi a fürdőszobában fürdetünk, és ott máshova nem tudom le/feltenni hogy pelenkázzam.
2010. nov. 4. 13:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Én az ágyon nem tudok pelenkázni, mert összecsukható kanapéágy, napközben összecsukva, azon nem fér el, a földön meg azonnal elmászik. Még a pelenkázón marad meg úgy-ahogy. Valószínűleg veszek egyet, ahogy írtátok, aki azon pelenkáz, az sokáig használta.
2010. nov. 6. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!