Kislányom bekapta a szunyogirto tapaszt. Mi a teendo ilyen esetben?
Olvastam a neten hogy veszelyes hogyha bekap valamit. Csak ez termeszetes osszetevokbol van a leirtak alapjan, illo olajokbol.
Elysium szunyorito tapasz volt a babakocsin a setak miatt.
Amig pakoltam be az also kosarba elkezdett oklendezni es hanyt is kicsit kivettem rogton a szajabol azt sem ertem hogyan vette le.
Lehet tole valami baja?? Vigyem korhazba vagy ilyenkor mi a teendo? Azota nem tortent semmi, jokedvuen jatszik de engem megol a stressz. Elso baba, 9 honapos.
A Toxikológia ingyenesen hívható számán kérdezd meg:
0680201199
Összetevők:
citronella olaj (Cymbopogon winterianus) - kullancsok, szúnyogok, legyek és hangyák ellen
geranium olaj (Pelargonium graveolens) - kullancsok, szúnyogok és tetvek ellen
borsmenta olaj (Mentha piperita) - szúnyogok, legyek, tetvek és hangyák ellen
levendula olaj (Lavandula angustifolia) - kullancsok, szúnyogok, legyek, tetvek és hangyák ellen
ezeket tartalmazza.
Telefonaltam, azt mondtak mossam ki a szajat vizzel. Az megtortent kozvetlenul az eset utan, ilyen osszetevoknel nem lesz semmi gond.
#3as. Remélem nálad sem engedélyezik mert ígyis elég tapló van a földön ne szórj szét még többet.
Tudod fél pillanat alatt történt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!