Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ajánlanátok olyan babakocsi...

Ajánlanátok olyan babakocsi cipőt, amit nem rúg le 2 perc alatt a baba?

Figyelt kérdés
10 hónapos, eddig az összes a földön kötött ki. :/
okt. 5. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk egy sima kötött anyagú "csizma" vált be, amolyan vastag zokninak nézett ki és a pepcóban vettem.

Nem volt olyan szép, mint a többi kocsicipő, de az nem esett le a lábáról.

okt. 5. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nàlunk is ez volt.Tèlen mèg a zoknit is levette😅😅😅
okt. 6. 05:59
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Esetleg valami "igazi" olcsóbb cipő? Én D.D.Stepet adók a 11 hónaposomra, mert volt itthon (a tesója előbb járt), azt még egyszer se tudta lerúgni. Nyilván nem kell D.D.Step, ha még közelében sincs a járásnak, de valami olcsóbb, tépőzáras kis cipő?
okt. 6. 08:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Én olyan mamuszcipőt vettem, aminek hosszú a szára, és a gatyája alá húzom. Így hiába dörzsölgeti a lábát, nem jön le.
okt. 6. 13:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt a probléma. Vettem tépőzárasat az egy darabig jó volt nem tudta lerúgni. Aztán megtanulta kicsatolni, így úgyanúgy levette. Vettem egy számmal nagyobb rendes fűzős cipőt, na azt nem bírja leszedni, mert nem tudja kikötni.
okt. 6. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!