Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet ez a fehér a bimbó...

Mi lehet ez a fehér a bimbó helyén?

Figyelt kérdés

Kislányom úgy született, hogy az egyik mellén a mellbimbó helyén egy kis fehér pattanás szerű dolog van, a másikon nincs. Már 2 hónapos, még mindig ott van. Azért nem tulajdonítottam neki eddig dolgot, mert azt gondoltam elmúlik, de nem. Védőnőnek, orvosnak nem tűnt fel. A védőnő nem mondott semmi értelmeset rá, majd kijön megnézni…

Gyerekorvosnak vagy bőrgyógyásznak mutassam meg esetleg?

okt. 4. 08:08
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
Igen,mutasd meg. Eddig is észre kellett volna venniük!!!
okt. 4. 08:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia nekem a kisfiamnak van

Voltunk bőrgyógyászati és annyit mondott hogy nem csökevényesedett el neki valami mirigy és annak a váladék. 7 éves és még mindig ott van. Kb 2x fakadt ki de vissza telt.

Gondolom már meg is marad neki.

Bőrgyógyasz tud választ adni nektek is

okt. 4. 08:30
 3/6 A kérdező kommentje:
A fiadnak is a bimbó helyén?
okt. 4. 09:03
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Pont a bimbon
okt. 4. 09:14
 5/6 anonim ***** válasza:
64%

1es válaszom miért 0%?

Egy 2 hónapos babát már többször látott a gyerekorvos és a védőnő is.

Jobb helyeken a babát meztelenre kell vetkőztetni a vizsgálatokhoz. Ugyanis nyakig felöltöztetve nincs értelme.

Akkor hogy nem vették észre eddig?

okt. 4. 10:25
 6/6 anonim ***** válasza:
72%

én az ilyeneket lefotózom úgy, hogy a gyerek ne legyen a képen felismerhető, és az adott testrészről készült képet fel szoktam tölteni a chatgpt-be, ,,viselkedj gyerekorvosként", aztán leírom, hogy mit látok, és becsatolom a képet. Röntgenfelvételhez nem javaslom, mert nem mindig látott azon mindent, de rendes fotók alapján eddig nekem rengeteget segített. Kérheted azt is, hogy valószínűséget is saccoljon hozzá, ha több lehetőség is fennáll.

És persze orvosnak legközelebb hívd fel rá a figyelmét.

okt. 4. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!