Miért nem növekszik a baba súlya?
Ne méregesd naponta. Ennyi idős, egészséges gyereket elég havonta mérni. Ne parázz. Ha nem kapna eleget enni, akkor sírna és nem lenne elèg pisis pelenkája.
Amikor hosszra sokat nő egy baba, akkor súlyra sokszor kevesebbet gyarapodnak. Ugyanígy mikor beindul a mozgás fejlődés, akkor majd ,,ledolgozza" a kalòriàkat, és kevesebbet gyarapszik.
Arra is számìts, hogy majd miutàn a születèsi súlyàt megduplàzza, lassul majd a gyarapodàs
Hany kiloval szuletett es mennyi most?
Cumisuveget; cumit kap?
Legutóbb azt mondta a gyerekorvos, hogy keveset hízott, mert nem olyan hurkás (600 grammot hízott). Emiatt kezdtem el most jobban mérni, mert már bele látom, hogy nem hízik és ma hogy csökkent is a súlya lehet igaza van a dokinak, hogy nem hízik jól?
3480 grammal született, most 5700 gramm és múlt héten volt 3 hónapos.
Plusz állandóan rágja a kezét és nem tudom, hogy az éhség miatt vagy a foga miatt…
Több mint 2 kiló 3 hónap alatt azért nagyon jó. Havi 600 gramm is jó, az enyém is ennyiket hízott max, volt, mikor kevesebbet, pl 1. hónapban. Ő 3,2 kilóval született és 5 kg volt 3 hónaposan. Gyerekorvos sose mondott semmit. Védőnő kevesellte, de mivel a doki nem, így másabb helyzet volt.
Ne gőrcsölj ezen, naponta tényleg ne mérd, pont emiatt.
2-es voltam.
Ja, a kezét lehet fogzás miatt, de már felfedezték, csak azért is sokat van a szájukban. Ha éhes, annak azért más jele is van, nyugtalan pl.
Jajj, melyik vilagban keves a 600 gramm hizas? Az elvart amugy havi 400 gramm, csak mondom :D
Dokit annyira nem ertem.
Miért méregeted, beteg? Mert egészséges gyereket nem kell méregetni.
egyébként majdnem 6 kg a három hónaposod, nem tudom miről beszélsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!