Milyen színű a koszmó? Hogy néz ki?
Figyelt kérdés
Egy könyvben az van írva, hogy világosbarna. Hát a lányomnak csak olyan a kis haja alatt néhol, mintha korpás lenne, de fehér ami lejön. Vagyis elhalt bőr. Lehet nem koszmó,csak száraz a bőre? Máshol is elég száraz neki, bár nem hámlik. Mivel kenjem? (akár a fejét, akár a száraz testét)2009. jan. 7. 16:28
1/4 anonim 

válasza:

Olyan, mint ha száraz lenne, mint a korpa.
Elég ha egy kis időre bekened babaolajjal. Majd mosd meg neki.
Általában hamar elmúlik.
2/4 anonim 

válasza:

Szia nekem is fehér valami volt a gyerekorvos szerint koszmó.Fürdés előtt beolajozni,majd fürdetés alatt amennyire lehet erősen ledörgölni.Ennyit mondott-és használt.Bár én fürdés után is olajozom a babát.És a bőre máshol is elég száraz,főleg a szemöldökénél volt.Arra Naturland körömvirág babakrémet használtam és bevált.És ez csak 900Ft-sparban.De valaki a Babe krémre esküsziki,az viszont közel 4000Ft.
3/4 anonim 

válasza:

Szia!
Szerintem koszmós a babád fejecskéje. Próbáld ki az olajozást hátha beválik. Nekünk sajnos nem segített ezért megvettem a Babé koszmó elleni samponját. 2000 Ft körül volt, és a 3. mosásra teljesen eltüntette a koszmót.
4/4 anonim 

válasza:

A kislányomnak is koszmós lett kicsit a buksija. Olajoztam sokáig, de nem használt. Bebe sampont vettem (nem krémet), 1700 ft a patikában. Egy hét után nyoma sem maradt a koszmónak, és még fél flakon samponom megmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!