Miket szokott általában reggelizni a tipegő korú kisgyerekkel/babàtok?
Nálunk szint e minden nap pirítós/kenyer valamivel.
Néha zab+ gyumolcs, vagy túró gyümölcs. Heti 1x-2x rántotta, mert szereti pari, uborka, vagy párolt brokkolival.
Nem tudom sok-e ha kb minden nap kenyeret eszik, próbálom változatosan.
Nálatok miket esztek reggelire?
nálunk is minden nap kenyér a reggeli.
Felvágottal, tojással, sajttal, ubival, paradicsommal.... Mikor mivel.
De simán megeszi a kolbászt, szalonnát, töpörtyűt is pl.
Sokszor vagyunk úton korán reggel, így többnyire a babakocsiban reggelizik, hogy ne kelljen emiatt még korábban kelni. Ha be tudunk menni a pékségbe, akkor kap egy kiflit, az a kedvenc reggelije.
Ha nem, akkor dobozba összekészítem neki a megkent, felkatonázott kenyeret. Általában vajkrémmel vagy májkrémmel.
Ha itthon vagyunk mégis reggel, akkor szereti a pirítóst is, bundás kenyeret. Szereti nagyon a virslit, rántottát, tükörtojást is, de ha ilyesmi van, nem hajlandó mellé kenyeret enni, mindent csak magában.
Hétvégente néha sütök fagyasztott kakaós csigát, pogácsát, túrós-barackos párnát. Meg szoktam néha gofrit is csinálni.
De legtöbbször kenyér a reggeli.
Volt tükörtojás korszak. Mindennap csak tükörtojást kért reggelire. Majd volt zabkását korszak (zab, chia mag, lenmag, mazsola, gyümölcs).
Mostanában váltogatja, plusz zabpalacsintát is kér néha meg tejbegrízt.
Fhú, hát kb mindent eszik reggelire. De többnyire meleg ételt, mert én is azzal tudom jól indítani a napom.
Tejbegríz, melegszendvics, bundáskenyér, omlett, rántotta, tükörtojás, lágy tojás, valamilyen sajtkrémes csirke húsos tortilla zöldségekkel.
De persze eszünk szendvicseket, felvágottat, avokádókrémet, tojáskrémet, körözöttet, néha müzlit tejjel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!