Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Le kell szoktatni, vagy még...

Le kell szoktatni, vagy még várjak?

Figyelt kérdés
Elsején lesz a babám 5 hónapos, csak kézben ringatva alszik el. DE 7,2kg nem könnyű, mert van hogy egy óráig tart a folyamat. Nappal is csak cicin alszik, mostanában volt egy két alakalom, hogy le tudtam tenni, de csak fél órát bírt ki.
szept. 21. 17:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én is elkezdten erről leszoktatni, mert nehéz volt.

Kicsit nehezebben aludt el először az ágyban, de aztán azt szokta meg.

szept. 21. 18:15
 2/11 A kérdező kommentje:
De hogy csináltad?
szept. 21. 19:30
 3/11 anonim ***** válasza:

Ugyanazt, mint azelőtt, csak az ágyban. Simogattam a hátát, altatódal, ottmaradtam mellette, amíg elaludt.

Nem feküdtem mellé.

szept. 21. 19:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Célszerű leszoktatni igen! Mi 1 éves korig ringattuk- én hülye- iszonyatosan kimerültem, éjjel is csak úgy aludt vissza. Az volt a vicc, hogy képes volt egyedül elaludni, csak az agyamban futott a ringatni kell program. Te ezt ne tedd. 11 kg volt, mikor egynap becsípődött a hátam, kénytelen voltam nem ringatni. Babafészekbe raktam, annak a szélébe kapaszkodva aludt el onnantól 2.5 éves koráig. XXL méretűt vettem a végén màr.
szept. 21. 19:50
 5/11 A kérdező kommentje:
3. És nem ébredt fel? Mert ez van h nekem is sikerül de fél óra és ébred
szept. 21. 19:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem baj követem. Nálunk 1.5 éves a lányzó, eddig cicivel aludt el, úgy hogy lefeküdtem vele éves úgy cicizett. De pár hete ez valamiért úgy van hogy cicizik és utána hurcizom és úgy alszik el cicin.

Emiatt megfordult a fejemben hogy lehet máshogy kéne csinálni. Bár nálunk így sincs fél óránál több az altatás. De ha ez megnyugtat, ilyen kicsiknél en úgy tudom hogy ez még a normális kategória, főleg aki jobban igényli a test kontaktust.

szept. 21. 20:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van, borzasztóan fájnak a térdeim meg a bokáim, mert nálunk az sem működik, hogy csak ringatom, közben sétálni is kell vele, már ösvényt jártam a járólapba... Mindenki csesztet a családból, hogy minek szoktattam rá, de az senkit se érdekel, mikor egyhónapos koráig minden éjszaka vezettem, hogy elaludjon, mert máshogy ordított, és örültem, hogy bejön ez is, nem tekeredünk fel sehol egy fára, mert én is elalszok...

Nyáron párszor a kánikulában sikerült fekve elaludnia, mármint ő a nagyágy közepén, én mellette, és altatódal mellett bealudt, de ha otthagytam, 20-30 perc és felkelt, zokogva sírt, hogy egyedül van...

Próbálok én is mindent, de amikor hajnal egykor még nem alszik, mindig kezdem a ringatós sétát, mert az tuti :/

6 hónapos, 8 kiló :I

szept. 21. 22:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó… sajnálom a családos részre reagálva én is ezt kapom, hogy minek szoktattam rá
szept. 22. 07:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Jaj hagyjuk már ezt az elrontottad szöveget.

Mert hogy lehetett volna másképp csinálni,? Had ordítson a gyerek az ágyban, erősödik a tüdeje?:')

Ilyen nincs.

szept. 22. 08:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem sikerült leszoktatni. 2 éves és nappal még hordozóban alszik.

Ha sikerül az tök jó, de nem minden gyerek egyforma. Az enyém világosban nem tud egy helyben maradni, hanem menne, játszana, csinálna valamit. Kiságyban meg sír állva. Ő túl pörgős hogy ennyi inger mellett nyugton maradjon.

Amúgy az én hátam is kivolt, a derekam...nagyon akartam hogy ne rajtam aludjon de nem ment.

Azt tudtam elérni ha elaludt, kivettem a kendőből és lefektettem valahova.

Később meg könnyebb mikor már csak 1x alszik napközben, most nem fáj már a hátam.

Csak azért írom hogy tudd van élet a kézben altatással is. És a hátadnak is könnyebb lesz idővel, de jobb persze ha nem kell terhelni.

szept. 22. 09:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!