Hasznos Rubint Réka baba-mama dvd-je?

Mi a bánatért kellene egy 5 hetes babának tornázni?
Én láttam ezt a dvd-t, szerencsétlen gyereket súlyzóként használja benne, az meg csak lóg a kezében és segélykérően néz, nem érti, hogy ez most miért is jó neki.
Gondolom elírtad az 5 hetet és 5 hót akartál írni!

Az első válaszoló nem egy Rubint Réka fan:).
A kérdésre: szerintem is nagyon korai az öt hét. Az én lányom most 5 hónapos, és mostanra merem kicsit határozottabban megfogni, pedig nem kis darab, 7 kg, és csupa izom. Tapasztalataim alapján, amíg a baba nem tud önállóan pörögni, forogni stb., addig nem igazán élvezi, ha súlyzóznak vele. Ebben a korban még elég sokat alszanak napközben, azt az időt nyugodtan felhasználhatod tornára. Legalább koncentrálni is tudsz, és tényleg kikapcsolódni.

Az én babám ma 1 hónapos. Én is ezt a dvd-t néztem, hogy két hét múlva elkezdem, de azt olvastam, hogy ez a baba-mama dvd csak a baba 6 hónapos korától ajánlott. Szerintem most még válassz másik réka dvd-t, vagy másik tornát.
Én két hét múlva valamelyik másik rékára fogok tornázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!