Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos fiam még nem nyúl...

5 hónapos fiam még nem nyúl dolgokért, mivel tudnám ösztönözni erre?

Figyelt kérdés
nézegeti csak a kezével-lábával kalimpál de ha bele is teszem a kis markába még nem fogja meg. amúgy az újjamat ha a markába teszem azt megfogja.
2009. jan. 7. 14:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Van játszószönyegetek? Nekünk az nagyon bejött. Akkor kezdte fogdozni a játékait.
2009. jan. 7. 14:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ösztönözheted olyan dolgokkal, amik nagyon érdeklik őt. Nálunk pl. a mobiltelefon, a távirányító és a légzésfigyelő kütyüje nagy favorit a mai napig! Ezekért kezdett el mászni is! :-)

egy 8,5 hónapos kislány anyukája

2009. jan. 7. 14:24
 3/6 A kérdező kommentje:
van játszó szőnyegünk, nézi,gagyarászik nekik de még nem fogdossa ilyenkor már kellene?
2009. jan. 7. 14:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A kisfiam 3 hós volt, amikor elkezdett nyúlni a tárgyakért, de ez babánként változó lehet.

Én magam mellé fektettem és csörgettem neki a csörgőket, színes rágókákat, stb, így egy idő után már ő is fogni akarta. Vagy a kiságyba, babahordozóba a feje fölé akassz fel valami játékot olyan magasra, hogy éppen elérje, de a játszószőnyeg is jó.

2009. jan. 7. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen kellene a nagykönyv szerint,de ne ess kétségbe mert minden gyermek más más!Pl a tesóm aki ma már 18 éves nagyon későn kezdett el forgolodni, járni beszélni és mégis nagyon jó képességű gyermek lett kiskorától ez idáig kitünő tanuló!Tehát nyugi,nem lesz semmi baj!Üdv:3 és fél hónapos kislány anyukája
2009. jan. 7. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj a védőnővel vagy a gyerekorvossal, mert az én fiam már 2,5 hónaposan nzúlt a játékokért. 5 hónaposan már úgy játszott, hogy felvette a mellé rakott játékokat, és fogta a kezében.
2009. jan. 7. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!