Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan foglalkozzak nap...

Hogyan foglalkozzak nap közben egy 9-10 hónapos babával? É

Figyelt kérdés
Miket játsszunk? Csak rövid időkre van el egyedül, és egyre rövidebb ideig köti le egy valami, én meg már kifogytam az ötletekből. Az is nehézség, hogy még nem ül, nem mászik. Minden ok vele, voltunk fejlődésneurológián, gyógytornásznál, dévényesnél, mindent rendben találtak, szoktunk tornázni, de még mindig semmi, és emellett lekötni sem egyszerű, a játékait is hamar megunja...
szept. 13. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:
28%

Én komolyan nem értem az ilyen kérdéseket. Ha az első 9 hónapban tudtad mit csinálj vele, akkor most miért nem? Mi változott?

Ami érdekli, azt csináljátok. Most ha azt mondom a lányomat 10hónaposan a sétálás érdekelte, mire mész vele? Mert ő pl 10hónaposan elindult.

Te látod mi érdekli, mit tud...

szept. 13. 16:44
 2/3 anonim ***** válasza:
53%

Mi szoktunk kis könyveket lapozni, labdát gurigatni, dobozba bepakolni kipakolni.

Nagyon érdeklődő kislányom van, így könnyen fel tudom kelteni érdeklődését

szept. 13. 20:12
 3/3 anonim ***** válasza:
69%

Könyvek lapozgatása, rakj be zenét, énekelj neki, beszélgess hozzá, kukucs játék, lepedő játék, szórd szét a játékait a földön hagyjad neki hogy egyedül találja ki mit akar. Valszeg mindent csak meg fog enni, de fog játszani is. Nálunk autózott is és brümmögő hangot adott hozzá.

Olvass neki sokat, mert akkor azt fogja csinálni ő is, elkezd hablatyolni miközben lapozza a könyvet (téged utánoz), ez is egyfajta játék.

Mobilt, rajzfilmet ne adj neki mert idióta és elviselhetetlen lesz tőle. Azt majd később…

szept. 14. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!