Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tudok elaludni nappal...

Nem tudok elaludni nappal amikor a kisbabám, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Van valakinek valami jó tippje? 1 hónapos múlt a kisfiam, délutánonként szeretnék aludni amikor ő, de általában nem sikerül pont akkor az elalvás hiába vagyok nagyon fáradt.

szept. 10. 17:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%
Ha nem is tudsz aludni, de pihenni igen. Csak ülj le, vagy feküdj, kapcsold ki a tévét, zajokat, és ne gondolkodj. Az is elég, ha összeszeded az erőd és azzal is jobban leszel. Én sokat néztem az alvó babát és félig hátra dőlve pihentem. Nagyon jót tett mindig.
szept. 10. 23:07
 12/18 anonim ***** válasza:

Én gyerekkorom óta szenvedtem ezzel, hogy sosem tudtam elaludni napközben...

A baba mellett sem ment egyből, igaz, hogy pár hónaposan már végigaludta az éjszakát, de most 2 lesz, és már az esik rosszul, ha pár napig nincs időm aludni vele délután :)😀

Szóval +1 szavazat arra, hogy remélhetőleg belejössz majd, lehet még az új helyzet miatti adrenalin is pörget, és még van egy kis tartalékod is 🙃

De igaza van a 11-nek, az is sokat segíthet az elején, ha nem erőlteted mindenáron az alvást, hanem csak pihensz, mondjuk fekszel, lazulsz, esetleg olvasol (lehetőleg könyvet, nem kütyüt), vagy gyönyörködsz a piciben 😊

szept. 11. 00:11
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
Én egy idő után fekve szoptattam, olyankor elaludtunk mindketten. :)
szept. 11. 00:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én emlékszem, miután elaludt, gyorsan megcsináltam a házimunkát, még mindig alszik, ok, akkor olvastam, még mindig alszik, amibt letettem a fejem, hogy akkor szundizok én is, mindig felébredt... :D
szept. 11. 06:49
 15/18 anonim ***** válasza:

Eleinte én is ki voltam ezen, teljesen megborult az alvásom, mert minden neszére ébredtem, meg valahogy átállt az agyam, hogy nem lehet mélyen elaludni, mert mivan, ha... Borzasztó fàradt voltam, így amikor azt éreztem, átadtam a férjemnek, ha éppen itthon volt és napszaktól függetlenül konkrétan elájultam, aludtam egyet.

Már 2,5 éves, most terhesen jutottam oda, hogy megint vannak beájulós időszakaim napközben, de ritkán esik egybe a lányom alvás idejével. Ha megy megy, ha nem nem. Nem stresszelek ezen. :)

szept. 11. 08:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Sose tudtam aludni nappal, meg akkor sem igazan mikor ejjeli muszakban dolgoztam.
szept. 11. 11:03
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Ez a "pihenj amikor a babád alszik" mondás nettó baromság. Csinálj házimunkát, főzz inkább. Nem kell aludnod. Az első 2 év zombilét után megszokod.
szept. 12. 09:37
 18/18 A kérdező kommentje:
A hasznos válaszokat, tapasztalatokat köszönöm, talán idővel tényleg jobban megy majd a pihenés, jobban el tudom engedni magam.
szept. 13. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!