Nem tudok elaludni nappal amikor a kisbabám, mit tehetnék?
Én gyerekkorom óta szenvedtem ezzel, hogy sosem tudtam elaludni napközben...
A baba mellett sem ment egyből, igaz, hogy pár hónaposan már végigaludta az éjszakát, de most 2 lesz, és már az esik rosszul, ha pár napig nincs időm aludni vele délután :)😀
Szóval +1 szavazat arra, hogy remélhetőleg belejössz majd, lehet még az új helyzet miatti adrenalin is pörget, és még van egy kis tartalékod is 🙃
De igaza van a 11-nek, az is sokat segíthet az elején, ha nem erőlteted mindenáron az alvást, hanem csak pihensz, mondjuk fekszel, lazulsz, esetleg olvasol (lehetőleg könyvet, nem kütyüt), vagy gyönyörködsz a piciben 😊
Eleinte én is ki voltam ezen, teljesen megborult az alvásom, mert minden neszére ébredtem, meg valahogy átállt az agyam, hogy nem lehet mélyen elaludni, mert mivan, ha... Borzasztó fàradt voltam, így amikor azt éreztem, átadtam a férjemnek, ha éppen itthon volt és napszaktól függetlenül konkrétan elájultam, aludtam egyet.
Már 2,5 éves, most terhesen jutottam oda, hogy megint vannak beájulós időszakaim napközben, de ritkán esik egybe a lányom alvás idejével. Ha megy megy, ha nem nem. Nem stresszelek ezen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!