Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány ml innivalót kell adni a...

Hány ml innivalót kell adni a babáknak 1 nap? És mit lehet?

Figyelt kérdés

A kislányom 8,5 hónapos, most hagyta el a napközbeni szopizást. (este meg hajnalban még szopizik) Ezért fontos most a folyadék neki. De mit adhatok neki? Most bébiitalt kap, de kaphatna teát is? Milyet? és mennyit egy nap? Mit ajánlotok?

Most kb. 220-250 ml-t iszik, de párszor már csak játékból kéri a cumisüveget...

Kérlek, segítsetek!

Köszi

2009. jan. 7. 13:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Pikwick gyerektea nagyon finom, kevés cukorral citromlével, később esetleg mézzel.

A mennyiséget a kicsid dönti el, az nem baj, ha sokat iszik. Kell a folyadék.

Frissen facsart narancslé, almalé...

Később bevezetheted a tejtermékeket is LASSAN!

Az én kicsim imádja a joghurt ivólét tejjel felhigítva.

2009. jan. 7. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nem adnék neki cukros ivóleveket. Az én gyerekem vizen kívül mást nem kap inni. Nézd meg miket tartalmaznak ezek az ivólevek meg ivójoghurtok. Iszik meg eszik majd elég szennyet, ha felnő! A méz inkább jó édesítésre mint a cukor, de az is csak 1 éves kora után.
2009. jan. 7. 15:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam napi 2szer tápszert kap, ami összesen 540 mili. Minimum fél liter tápszer vagy anyatej szükséges 1 éves korukig.

Én vizet adok neki pluszban, pohárból. sokkal szívesebben megissza,mint az émelyítően édes babaitalokat, teákat!

Az,hogy mennyi kell neki, csak ő érzi! Az enyém kap már főzeléket, és gyümölcsöt, de vízből kb 1.5-2 decit iszik meg egy nap alatt.

2009. jan. 7. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!