Ilyen esetben vigyem orvoshoz a babát?
2 hónapos baba mai nap félre nyelte az anyatejet elég durván.
Ez reggel történt, azóta viszont néha sípoló hangot ad ki ha ébren van és sír. Meg kicsit más lett a hangja sírásnál.
Amugy meg tisztán veszi a levegőt, alvásnál is meg minden csak ez elég íjesztő, hogy most néha ha ébren van, vagy sír, kiad egy két sípoló hangot.
3 hónapos korig "minden carral" hívni kell a gyermekorvost,mert az ő felelőssége is komolyabban felmerül,ha baj van, ilyen pici korban.
Meg azért egy tüdősípolás nem egy hapci. Már nappal vittem volna az orvoshoz.
Éjszaka kihívtam a mentőket mert fura volt a hangja, meg mintha nehezen kapott volna levegőt, csúnyán köhögött is mire a mentősök ki értek. Mire oda értek már semmi baja nem volt.Nyilván bepánikoltam.
Egyébként meg mindenki hülyének nézett, hogy a gyereknek semmi baja mert szerintük normális volt. Hát szerintem nem, egyik naprol a gyerek hangja nem fog ilyen szinten változni, meg vinnyog...azelőtt meg sípolt. Meg hát tudom mi történt
Most várunk a 2. röntgenre már órák óta... annyit tudunk, hogy nincs nagy baj, hogy majd felszívódik. De hogy egyébként éjszaka 3 óta arra várunk, hogy megmutasság a röntgen még egy dokinak. Aki majd eldönti mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!