Fordult már elő hogy nem tudtatok rájönni miért sír? Mostanában mindig rájön délutánonként,1 másfél órát csak sír. Semmi nem jó olyankor neki
Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 21:08
1/5 anonim válasza:
Nem írtad, hogy mennyi idős.
Ha pici, akkor a tipikus "hasfájós" sírás, aminek csak a neve hasfájós, valójában senki, még az orvosok sem tudják, hogy mi okozza. Rendszerint délutánonként, esténként jön elő, azonos időben.
2/5 anonim válasza:
Az én fiam 16 hos és esténként elkapja a sirás olyankor csak sir vagy másfél orát csak akkor nyugszik meg ha már a vizben van.
Ma jöttem rá ohgy várja a fürdést.
3/5 anonim válasza:
:) Hm..az is lehet, hogy csak a figyelmedet szeretné kivívni...
A nagynéném kisfia már 2 éves elmúlt és minden egyes ébredés után sír(akár reggel, akár délután)... Jól kisírja magát, utána pedig megy a móka, na meg a rosszalkodás:)
Nem tudjuk mitől lehet, de tényleg nem volt még olyan alkalom, hogy ne sírt volna ébredés után...
üdv.
4/5 A kérdező kommentje:
Még pici, 4 hónapos. Az igaz hogy hasfájós de ez nem olyan mint amikor fáj a hasa. És nem hiszem h az a baja h keveset foglakozok vele, mert mindig játszunk ha fel van, vagy "beszélgetünk". Ha rájön a sírás olyankor semmi és sehogy nem jó neki.
2010. nov. 2. 23:37
5/5 anonim válasza:
Talán fogzik. Nagyon tud sírni az én fiam is, amikor fáj az ínye (7 hónapos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!