Elvesztettem a bizalmam a dokiban. Váltsunk gyerekorvost?
November óta tele van a babám kiütésekkel, amire a doki Calcimusc injekciót írt fel,hogy atttól majd elmúlik. Majd vigyük vissza hozzá, ha mégsem.
Hiába mondtam,hogy semmi új nem került bevezetésre, váltig állította,hogy akkoris allergiás valamire, találjuk ki,hogy mire. A bőre is hámlott, néhol olyanvolt, mint a rinocérosz.
Sajna a napi 2 injekció itatásától sem múltak a pöttyök, inkább csak romlott, így visszavittem hozzá. Ismét azt mondta,hogy ez akkoris allergia...
Elvittük sztks bőrgyógyászatra,mert biztos voltam benne, hogy ez nem allergia. Itt a doktornő egyből mondta,hogy ennek semmi köze az allergiához, mert Endogén Ekcémás a babám.
Nagyon megingott a bizalmam a gyerekdokiban, főleg, hogy fél méterről lesett csak rá az utolsó alkalommal.
Szerintetek váltsunk más orvosra?
Mert én így nem nagyon merem rábízni. Ez csak egy bőrbetegség, mi lett volna, ha komolyabb bajnál sem figyel ránk jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!