Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elvesztettem a bizalmam a...

Elvesztettem a bizalmam a dokiban. Váltsunk gyerekorvost?

Figyelt kérdés

November óta tele van a babám kiütésekkel, amire a doki Calcimusc injekciót írt fel,hogy atttól majd elmúlik. Majd vigyük vissza hozzá, ha mégsem.

Hiába mondtam,hogy semmi új nem került bevezetésre, váltig állította,hogy akkoris allergiás valamire, találjuk ki,hogy mire. A bőre is hámlott, néhol olyanvolt, mint a rinocérosz.

Sajna a napi 2 injekció itatásától sem múltak a pöttyök, inkább csak romlott, így visszavittem hozzá. Ismét azt mondta,hogy ez akkoris allergia...

Elvittük sztks bőrgyógyászatra,mert biztos voltam benne, hogy ez nem allergia. Itt a doktornő egyből mondta,hogy ennek semmi köze az allergiához, mert Endogén Ekcémás a babám.

Nagyon megingott a bizalmam a gyerekdokiban, főleg, hogy fél méterről lesett csak rá az utolsó alkalommal.

Szerintetek váltsunk más orvosra?

Mert én így nem nagyon merem rábízni. Ez csak egy bőrbetegség, mi lett volna, ha komolyabb bajnál sem figyel ránk jobban?

2009. jan. 7. 11:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nyugodtan válts orvost, így nem szivesen viszed legközelebb sem hozzá a babát. Nekem a lányom 6 hetes korától nagyon sírt, hasa nem fájt, tejem volt nem tudtuk mi baja lehet, majd 3 hós kora előtt egy héttel belázasodott és egész nap csak aludt, amit addig sosem tett max fél órákat. Elvittük a dokihoz, aki aug. 20- előtt csak egy vizeletet kért, nem lát rajta semmit majd ünnepek után vigyem vissza és ha nincs semmi a vizeletben kérünk vérvizsgálatot. Erre én bevittem a Madarászba egy ismerőshöz, hogy nézze már meg és azonnal felvettek minket a belosztályra, mert nagyon gyatrán nézett ki a lányom. Másnap kiderült, hogy középfül gyulladása van ami már ki volt fakadva, ki tudja mióta kínlódott vele... 5 napot voltunk kórházba, majd 2 hétig kapott még antibiotikumot, senkinek nem kívánom azt a néhány hetet. Elvittem a dokinak a leleteket, erre annyit mondott: hát elég korán kezdi a betegeskedést. Na ilyenkor kell elgondolkozni, hogyan tovább.
2009. jan. 7. 12:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Messziről kerülném a dokidat!!!!!! Jobbulást!!!
2009. jan. 7. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!