Azok az anyukák akik együtt alszanak a babájukkal nem félnek, hogy ráfekszenek?
Én féltem ettől.
Nem is aludt a gyermek köztünk egy percet sem, újszülött korától saját szobában alszik, saját ágyikóban.
Ha nem isztok alkoholt és nem éltek más tudatmódosító szerrel nem kell félni nem nyomjátok meg. Ő is elforog ha kényelmetlen neki.
Ennek ellenére én csak reggel hozom be magunk közé és már három hónapos úgyhogy nem egyszerü ráfeküdni...
Ne aggódj.
velünk alszik első perctől (néha aludt a sajátjában is azért). most közel 8 hós a kisfiunk, de persze hogy féltünk. De ha már megmoccan mindig felkelünk egy picit és alszunk is tovább. éberebben alszunk azóta. Én és a férjem az ágy két oladlán, szélén a baba középen. mondjuk nem izeg-mozog, nem forog álmában. HAson alszik el és úgy is kel fel. Éjszaka 1x kel eszik és alszunk tovább!
Az elején jobban féltünk (bár közel 3 hónapig többet aludt a kiságyában , mint velünk). azóta alszik a mi ágyunkban. Sír a kiságyban, felébredt és jönne.
Nekünk így kényelmes. Úgy szeret aludni, ha fogja a kezünket, ha felnéz és ottvagyunk.
Kaptunk már sok negatív megjegyzést, de kit érdekel. A mi bajunk ha odaszokik, nem másé!!!
minden jót.
Nekem a lányom nem lustasa´gból alszik mellettem.Születése´töl 5x 6x felébred e´s csak cicivel alszik vissza.Még egy éjjelt sem aludt át.Söt.3 óránál többet egyhuamban akármit is csináltam.Este a kiságyban alszik el,e´s a 2.ébredés után nem tudom visszatennimert 5 perc múlva e´bred.Meg nézném azt az anyukát,aki minden éjjel 5x 6x felbír ülni,e´s megvárni amíg a baba vissza alszik.Immár 11 hónapja......
mindíg is éberen aludtam,de mióta Rebeka megszületett,szinte egy pisszene´sre e´bredek.Ugyan úgy kelek fel ahogyan lefeküdtem,e´s a lányom is......
Az én lányom 10 hónapos és talán 2 hetes koráig aludt a kiságyban. Aztán éjszaka sokszor arra ébredtem, hogy nem vesz levegőt (nincs légzésfigyelő), ami persze csak ilyedtség volt, hiszen minden rendben volt vele. Aztán rászokott az éjszakai szopira és odatettem magam mellé. Azóta is együtt alszunk. És nagyon jó érzés, ha megpuszilgathatom alvás közben a kis kobakját. Amit Ő is észrevesz és álmában édesen mosolyog.
Nem nagyon érdekel más véleménye,hogy külön ágy, külön szoba. Nekem igy jó és kész!!
Üdv.
nohát. Erősen agresszívak ezek az együttalvós anyukák. Mi hat hósok vagyunk, kiságyban alszik/aludt mindig is. De a múlt éjjel felébredt, (egyáltalán nem szokása), magam mellé vettem, szopi, amibe én előbb belealudtam, Arra ébredtem, hogy a férjem lökdös, hogy nyomom a leányzót, jól rajta voltam és nem vetem észre. Hát ez van. A kórházban rengeteget szopott, sokszor ott aludt mellettem, nem lett semmi baj, mert úgy aludam el, hogy erre figyelni kell. Amúgy mérhetetlen önzésnek tartom az egy ágyban alvást az anyák részéről, a gyerek nem tanul meg semmi önállósodást. Inkább tízszer felveszem, most fogzik, nem könnyű, az éjjel is még kettőkor szopiztunk este 9-től, de ez van, nem tart örökké. A barátnőm kislánya hat éves!!! és még mindig velük alszik, nem lehet külön fektetni. Hát ez minden, csak nem egészséges.
Szerintem nem attól kell félni, hogy ráfekszel, inkább más oldalai vannak ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!