Kislányom 4,5 hónapos.2 hetes kora óta csak tápszeres. Pár hete adunk Neki almát, banánt, répát. Kaptunk valami tejpépet ajándékba, de a védőnő szerint ne használjuk. Tényleg túl nagy a Noémink?
Noémi most 7500 gramm, és 68 cm(születéskor 3400g, 48 cm volt), és ez szerinte nagyon sok, a tejpép meg még jobban "nyomná". Pedig egyáltalán nem kövér, egyszerűen nagy. A dobozra 4 hónap van írva. Szerintetek tényleg na adjunk Neki?
Köszi, és jó babázást!!!
Szia!
Hogy nagy-e a bébi, több mindentől függ. Egyrészt azt kell figyelembe venni, hogy mennyivel született, a születési súlyához képest mennyit hízott, valamint azt, hogy ti mekkorák voltatok ennyi idősen.
Nemrég szembesültem vele, hogy nem mindenki ugyanazt a gyermekeü. kiskönyvet kapja. Amit mi kaptunk, abban van egy súlygyarapodási görbe:
Nekünk azt mondta a doki, hogy az a tökéletes, ha egy görbén mozog a súlya, de tökéletes gyerek nincsen, ezért azt még normálisnak tekinti, ha néha egy-egy görbével elmozdul időlegesen. Ha így nézzük, akkor nem sok Noémid súlya.
Köszi Mindkettőtöknek!
Szerintük minden OK Vele, vidám Baba. Az elején volt durva a fejlődése, volt havi 1500 gramm is. Most pár hete kevesebbet eszik(4-5 adagban 700-800 gramm a 800-1000 helyett), kicsit lassabban is hízik. Én mondjuk 6 hónaposan sem voltam ekkora, viszont Pároméknál többen voltak fél évesen 9-10 kg körül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!