Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónaos babának hasznos...

5 hónaos babának hasznos "ajándék"?

Figyelt kérdés
Párom unokatestvére rengeteg ruhát, egyéb eszközöket ajándékoz az úton lévő babáknak kisfiáról, ezért szeretnénk valami hasznossal meglepni a kisfiát, amire esetleg a közel jövőbe szüksége lesz. (azért nem a szüleit kérdezzük mire van szükségük, mert ők nem engednék..) 5 hónapos a kisfia, esetleg hasznos tippeket tudtok adni?

aug. 28. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Etetőszék
aug. 28. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben egyszerüen megkérdezném öket.
aug. 28. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Névre szóló tányér, kanál, pohár vagy valami ilyesmi. Lassan eljön a hozzátáplálás ideje.
aug. 28. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg dm/rossman/bababolt utalvány, azzal az összeggel amit rászánsz az ajándékra. Így anyuka tudja megvenni azt, amire biztosan szüksége van a babának. A kicsi most még úgy se emlékszik arra, hogy közvetlenül tőled kapja az ajándékot, vagy az anyja vásárol neki belőle
aug. 28. 20:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Huu hát ez nehéz, mert minden baba mást szeret, és minden szülő más dolgokat preferál. Nekünk hasznos volt a tányér ami 3 felé van osztva, előke aminek van tárolója (de ki milyet használ, valaki az olyanra esküszik, amelyiknek ujja van), csőrös pohár, olyan pelenka amilyet használtunk, hát meg ha olyan játékot kapott a gyerek, amit szeretett is. De ezt nem lehet előre tudni. És ha veszel is valamit, ami nekik nincs, azt sem tudhatod előre, fogják-e használni, vagy nem válik be. Én a babazokniknak pl. mindig nagyon örülök, ha kapunk vagy én veszek valami cukit, mert úgyis mindig eltűnnek.😅
aug. 28. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is sok dolgot kaptam, így a szülők kedvencének megfelelő mintás ruhát vettem, mert tudtam, hogy szeretik fél évesen, évesen, fontosabb időpontokban fotózni. Sokszor beszélgetünk, kérdezem, hogy épp milyen mesét, játékot szeretnek, tudnak-e már ezt vagy azt csinálni és ennek megfelelő eszközöket, játékokat veszek. Az elején például olyan baba sapkát vettem, amit a helyi varrónő csinált és nagyon édes volt. Olyat nem tudtak volna szerezni. Máskor a fél éves fotózásra küldtem feliratos bodyt, amitől az apja olvadt el (autó márka mintás volt). Később láttam, hogy már épít vagy rajzol és láttam varázs táblát, akkor azt vettem.
aug. 28. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Játék, mesekönyv, ha vicces ha nem de az én lányom 7hós és 1 hónapos kora óta olvasok neki könyvet, van zenélőkönyve is, a kedvenc dalra vagy meséjére mosolyog. Hozzátápláláshoz tányér előke, hamikabi ilyesmi.
aug. 30. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!