A másfél éves kisfiamra nem szoktam zoknit adni nyáron a nagy melegben, mert amúgy is leveszi azonnal ,meg nem hiszem, hogy felfázna a kánikulában a meleg panel lakásban. Csak anyósom cseszeget mindig, hogy miért nincs zokni a gyereken. Én meg azt látom, hogy rettenetesen izzad, pedig csak egy rövid body van rajta, de sokszor még azt is leveszem róla. De persze az sem tetszik anyósomnak. Igaz a konyhában járólap van de nem hideg, inkább kellemesen hűvös. Nem hiszem, hogy felfázna mert nincs rajta zokni. Klímánk sincs, szakad rólunk a víz, de legyen rajta body meg zokni. Nem tudom hogy van ezzel más, ti hogyan szoktátok ha nagyon meleg van?
Nekem anno a gyerekorvos mondta, mikor a babát mezítláb babakocsiban betoltam hozzá egy kánikulai napon, hogy anyuka, a gyerek lábán mindig legyen zokni.
Más még a hőháztartásuk amúgy. Nyilván ha lehúzza, azzal nem tudsz mit csinálni, de inkább egy szál pelenkában legyen body nélkül, mint mezítláb.
aug. 28. 16:01
2/20 anonim válasza:
Másfél éves. Nem baba. Nyáron náluk is mindenki mezítláb csasztat. Én úgyis fázósabb vagyok a gyerekeknél, ha én fázom, akkor elkezdem őket egrecíroztatni, hogy húzzanak zoknit :D
aug. 28. 16:04
3/20 anonim válasza:
Nyugodtan lehet bárki mezítlàb. Mi dèvényeshez mentünk 1x (először és utoljàra), aki ,,nem bìrta nèzni", hogy a pàr hònapos baba kànikulàban zokni nèlkül van, inkàbb adott egyet kölcsõn :D
Vannak ilyen zoknimàniàsok, mint anyòsod, meg az 1-es vàlaszoló dokija, meg az a dèvènyes. Egèszsègükre, de aki nem fàzik, az hagy legyen zokni nèlkül...
aug. 28. 16:07
4/20 anonim válasza:
Ha anyósod azt mondja, kell rá télikabát, akkor is elgondolkodsz ezen?
Te vagy az anyja. Te látod mi jó neki és mi nem... Legyél már felnőtt és tudj értelmesen látni.
aug. 28. 16:12
5/20 anonim válasza:
Höhö, ha én anyósom ötletei szerint öltöztettem volna a gyerekeimet, mindnek állandóan retek vörös lenne a feje :D Most már kamaszok, elég régóta úgy gondolom hogy ÉRZIK hogy fáznak-e, de anyós mégis minden egyes alkalommal köszönés helyett azzal indít, hogy te jó ég, de vékonyan vannak felöltözve ezek a gyerekek!!! :)))))
aug. 28. 16:14
6/20 anonim válasza:
Enyémen sincs zokni így nyáron. Pedig én jól érzem magam benne, attól egyik gyerekre sem erőltetem rá, a legkisebb 16 hónapos (és 26 fokos a nappali) ha hideg is lába meg szoktam kérdezni kér-e, de ha kap is, leveszi, ő sem olyan fázós, mint én.
aug. 28. 16:16
7/20 anonim válasza:
Nekem sincs a 11 hónapos lányomon zokni. Igaz, én ráadom, de pillanatok alatt leveszi és eldugja a játékok közé. 🤣
Body viszont mindig van rajta, sérülés elkerülése miatt is hasznos! Óhatatlan, hogy elesik, megkarcolja magát valamivel...szerintem sok minden felfog a body.
aug. 28. 16:35
8/20 anonim válasza:
Dehogy kell zokni. Ez a hőháztartás pár hónapig van.
aug. 28. 16:43
9/20 anonim válasza:
Két éves fiam már tavaly is kora tavasztól egészen őszig zokni nélkül volt
Idén ugyanígy.
Nálunk is járólap van, a szobákban uszopadlo, egy darab szonyegunk sincsen sehol
aug. 28. 17:12
10/20 anonim válasza:
Kisebbek voltak a gyerekeim, nyáron nem adtam rájuk zoknit. Felesleges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!