Mennyire normális ez a mászás?
Figyelt kérdés
Kislányom holnap lesz 7honapos és 3 hete már mászik tehát simán ki jön pillanatok alatt a szobából a konyhaba . Viszont olyan mintha egy sánta kiskutya lenne. A jobb lábát felhuzza mintha fel akarna állani a másikat meg csúsztatja. Ha küszöbön kell át mennie vagy valami más akadályon akkor meg emeli szépenaug. 27. 10:15
1/6 anonim válasza:
Anyukám elmondása szerint én is így "másztam", aztán ebből felálltam és mentem, nem volt átmenet, tehát nem másztam normálisan. Amúgy 30 éves vagyok és ép meg minden :D
2/6 A kérdező kommentje:
O is próbálkozik fel állni 1x sikerült neki. Akkor elő példa vagy a megnyugtatasomra😁
aug. 27. 11:07
3/6 anonim válasza:
Esetleg dévényesnek én lehet megmutatnám csak biztos ami tuti, max azt mondja, hogy semmi baj 😃
4/6 anonim válasza:
Ez nem normalis maszas, maszasnak szabalyosnak kell lennie. De mivel meg csak 3 hete maszik, igy alakulhat boven. Ha nem is akarod egyelore tornara vinni, javaslom, hogy legyetek szabalyosan maszni tudo gyerek tarsasagaban, meglepo, de rengetegszer lesik el a helyes technikat.
5/6 anonim válasza:
Tulajdonképpen miért pontoztatok le? Azért, mert leírtam, hogy 30 évvel ezelőtt babakoromban ez történt, és egészséges felnőtt ember lettem, aki teljesen normálisan jár? Na ez azért elég inkorrekt tőletek.
6/6 anonim válasza:
Minis jártunk féloldalasság miatt dévényeshez, talán 3x voltunk, mutatott gyakorlatokat, amit otthon tudok vele csinalni, aztán tökéletesen elkezdett kúszni, majd mászni, pedig úgy volt előtte, mint egy lábon lőtt katona, akinek a bal keze eltört 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!