Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fájhat a pocakja a hozzátáplál...

Fájhat a pocakja a hozzátáplálás megkezdése miatt?

Figyelt kérdés

Egyelőre krumplit és édes krumplit kapott csak, de többször észreveszem, hogy morog a pocija, pukizgat. Főleg éjjel, nappal nem szokott gond lenni vele, többet is kelünk. Pontosabban van, hogy egyáltalán nem, van hogy két óránként. Lehet csak a pocakja szokja a dolgot vagy máris gondja lehet valamivel?

Volt valakinek hasonló tapasztalat?

6 hónapos a lányom

Köszönöm!

aug. 8. 02:55
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Fájhat. Az én lányomnak is 6 hónapos korától most 8 hónaposan jutottam el oda hogy nem mindentől fáj a pocija. Próbálj meg könnyebb ételt adni neki, a krumpli nehéz a pocakjának még. Próbáld meg az almát, szilvát, barackot, sütőtököt előbb, vagy ha így is fáj a pocija először csak a gyümölcs levét add. Figyelj arra hogy mi hasfogó és mi nem. Nekünk például az avokádó volt a megváltás mert előtte mindentől szorult. A másik kérdés hogy mennyit adsz neki, először mindenből csak pár kis kanállal adj hogy szokja meg a pocija, és legalább azt is 3-4 napig ugyanazt a zöldséget vagy gyümölcsöt.
aug. 8. 05:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez egy jó ötlet köszönöm!

Szerintem nem adok neki sokat, max egy evőkanál lehet, de legelső alkalommal annyi se, fele talán, aztán szépen növelem. Ennél is kevesebbet kene? Amúgy elfogadna többet csak nem merek adni

aug. 8. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Én így hallottam a védőnőtol:új ételeknel

Elso nap egy kanál,aztán másnap kettő,és ha nem volt semmi panasz,utána kaphat amennyit ker.

Ha volt,akkor két napi egy egy kanál,két napig kettő kettő,és után harom-harom kanál. Valószínűleg ezek után megszokja.

Nekem azt is mondták hogy a nagyon nehéz zsíros ételek és ertelemszeruen olyan ételek,amik nem valók babáknak,ezeken kívül bármit lehet.

aug. 9. 11:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!😊
aug. 9. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!