Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 honaos kislányommal megkosto...

4 honaos kislányommal megkostoltathatom az almát? (tápszeres baba)

Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
meg
2010. nov. 1. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 4 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást pedig anyatejesek vagyunk. Szerintem nyugodtan.
2010. nov. 1. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nyugodtan.
2010. nov. 1. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, mi is akkor kezdtük a kóstolást.
2010. nov. 1. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:
nyugottan.aztán mehet lassan a többi is. :)
2010. nov. 1. 21:26
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat és az elöfordulhat hogy nem fogja tudni még megemészteni? de ugye azt ugyis észreveszem a kakibol? bocsi ha kicsit hülye a kérdés
2010. nov. 1. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Először pici levet adjál neki,üvegreszelőn lereszeltem, majd csak a levéből adtam neki , majd másnap picit többet, majd harmadnap pépet, amit nem evett meg mert én akárhogy reszeltem darabos volt, tehát megfőztem és utána összeturmixoltam teljesen pépesre, hogy egy pici darab se maradjon benne, mert akkor kiköpte(mivel előtte csak a tejet ismerte logikus volt).

Nem tudom mi látszik a kakin ha nem tudja megemészteni, de szerintem, van olyan, hogy az elején nem tudja megemészteni, mert hát nem szokta meg kis beleinek is hozzá kell szokni, de más biztos okosabb lesz :-)

Nekünk megváltás volt a hozzátáplálás, azóta van rendesen kakink.:-)

2010. nov. 1. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!