Hol a legolcsóbb most a tejpép? Bármilyen érdekelne, amit 4 hónapos kórtól lehet adni a babának
Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 19:54
1/7 anonim válasza:
Akármilyet azért ne vegyél neki. Nem biztos, hogy a legolcsóbb jó is.
2/7 anonim válasza:
Babylove-os a DM-ben.700 ft (Ha jól emlékszem) 2 féle van 4 hónapos kortól.Az én kislányom imádja:-)
3/7 anonim válasza:
Mi a Brendonba vettünk most Mildipépet 395 Ft-ért, 4 hós kortól lehet adni.
4/7 anonim válasza:
Tegnap vettem Humana tejpépet 500gr és 895ft volt.Van 4 és 6 hónapos kortól.A brendonos is finom a 395 ft-os.
5/7 anonim válasza:
Kihagytam hogy a müllerben van a humana tejpép.
6/7 anonim válasza:
Müllerben nagyon elérhető áron lehet vásárolni tejpépet. 1250 Ft 500 gramm Milupa tejpép, ha akciós, akkor 995. Ennél olcsóbban ezt a minőséget nem lehet megkapni. Müllerben van még HIPP, saját márkás Bebivita.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!