Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, ha betegen egész...

Normális, ha betegen egész nap alszik a babám?

Figyelt kérdés
Általában 1 óra alvás után megébred, ilyenkor itatom vagy szoptatom, utána újból kidől. Hőemelkedése van, este volt csak enyhe láza.
aug. 1. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Betegen/ lázasan te talpon vagy, vagy inkább alszol?
aug. 1. 13:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Oltás után fél napokat aludt.
aug. 1. 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt kellene tudni miért lázas?? Egyébként normális,te is alszol ha lázas vagy gyenge vagy..
aug. 1. 13:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Magas láz esetén normális. Hőemelkedésnél nem jellemző az aluszékonyság, maximum a nyűgösség.

Nekem az oltások után soha egyik gyerekem sem volt aluszékony.

Betegség esetén, csak 38fokos testhő felett szoktak nagyobbat aludni, de semmiképp nem egész nap. Amint használ a lázcsillapító rögtön felélénkülnek és játszanak.

aug. 1. 17:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is inkább azt tapasztalom, mint a 4. válaszadó. Sőt, a fiam szinte egyáltalán nem volt aluszékony még magas lázzal sem, maximum kicsit bágyadt, de inkább nyűgös.

Most először aludt be egy pár percre délelőtt 38,5 körüli lázzal, valószínűleg a háromnapos lázat nyalta be, szokatlanul elálmosodott a délutáni és esti alvás idejére is, alig tudtunk enni előtte, mert majdnem kidőlt közben...

(Egyébként én sem fekszem meg alszom lázasan, szerintem ez egyáltalán nem törvényszerű.)

aug. 1. 17:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Hàt ez nehéz kèrdés. Milyen idős amúgy?

Az én kisfiam 1,5 éves, eddig 1x volt lázas beteg + néhány oltás után. Én nem vettem észre rajta, hogy aluszékonyabb lenne, viszont! Amint adtam neki lázcsillapítót akkor elálmosodott nem sokra rá. Szóval nem a betegség miatt volt aluszékony, hanem a gyógyszer nyomta el.

aug. 1. 18:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a baba? Első hónapokban az enyém nem aludt mindig sokat, de néha ha rájött, szinte végigaludt 1-1 napot rövid ébredésekkel, erre ha rájön egy hőemelkedés, simán elképzelhető.

Nagyobb csecsemő inkább magasabb láznál alszik sokat, de biztos nagyon egyéni. Nekem kb 8-9 hónaposan volt beteg, 38 feletti láza is volt, addig aludt sokat, míg nem kapott gyógyszert. Utána már játszott meg mászkált a házban, mintha semmi baja se lenne.

aug. 1. 21:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Az enyém nagyon sokat alszik, már kisebb láz, hőemelkedés esetén is. Mindig így volt, az első betegsége óta 6 hónapos korában, most 2 és fél éves.
aug. 2. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!