Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sport babakocsi mikortól?

Sport babakocsi mikortól?

Figyelt kérdés

Kislányom pár hete stabilan ül, mászik. Viszont korához képest kisebb súlyú és alacsonyabb is.

Mérethez kötik a sport babakocsi használatot vagy így, hogy stabilan ül nyugodtan belerakhatom?

Kb mennyire döntsem meg neki?

júl. 31. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:
A ti babakocsitok mérete dönt. Beleteszed és megnézed, hogy rá tudod-e normálisan igazítani az övet. Ha pl: több ujjal a válla fölül indul, akkor nem jó. Vagy ha alul kicsúszik, lecsúszik.
júl. 31. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Hat ha stabilan ul, akkor nem kell megdonteni, max alvashoz, ha alszik benne.

Amugy mi 4 honapos koratol hasznaljuk a sportot, persze akkor meg teljesen megdontve, mert picike volt a mozes a babakocsihoz es gyorsan kinotte.

Azt nem tudom, hogy mennyire szamit a baba magassaga, nalunk a sportot lehetett volna ujszulott kortol is hasznalni, igy nem volt vele kulonosebb gond.

júl. 31. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha stabilan ül, akkor már használhatja. Mi kb 5 hónapos kortól használtuk döntve.
júl. 31. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi mihelyst elkezdett ülni azt használtuk, mert amúgy 15 percnél tovább nem viselte el a sétát. Utálta, hogy nem látott ki. Mihelyst tudott ülni sportra váltottunk és megváltás volt. Lehetett vele menni :D
júl. 31. 19:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan használhatod megdöntés nélkül is ha már stabilan ül. Én mindkét gyereknél 4hónapossan kezdtem el használni megdöntve.
aug. 1. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!