Mennyi adagot kell megegyen egy 9 hós baba?
Figyelt kérdés
Példáúl egy nagyobbacska banánnak a fele elég neki? Almából fél alma? Főzelékből és krumplipüréből hány kávéskanálnyit eszik a ti babátok? Az anyatej fedezi még javarészt a táplálékát.2010. nov. 1. 14:44
1/5 anonim válasza:
Az én gyerekem 7 hónapos és egy adag gyümölcsnél pl: 2 banánt eszik meg. Főzelékből 200-250ml körül eszik meg. Ennyi idősen már többet kellene ennie főzelékből és gyümölcsökből is. Szerintem...
2/5 anonim válasza:
Jók ezek a mennyiségek, amiket írtál. Az én kislányom 9 hónapos és ő is kb. ennyiket eszik, főzelékből kb. 1,5 dl.De kb. 2 hete alig eszik pár kanállal,csak szopni akar. 1 éves korig a fő táplálék az anyatej, ha nem eszik időnként mást az sem gond. de azért próbálkozni kell vele.Fogzáskor elutasíthatják az ételt. vnő
3/5 anonim válasza:
Szerintem bőven elég neki a fél banán is.Az én lányom 14 hónapos és csak fél banánt eszik meg,vagy jó esetben egy almát.A főzelékekből pedig,hát kb.egy üveges baby ételnek a felét,nagy ritkán eszi meg 250g-ot.mongjuk az én lányom nem nagy evő,de tudják a babák,hogy mennyi kell nekik!!!
4/5 anonim válasza:
Szerintem azon ne stresszeld magad, h mennyit kellene. (Én is ezt tettem, aztán leálltam vele.)Tudja ő azért nagyjából h mennyi kell neki. Próbálkozni nyilván lehet, h megkínálod, aztán ha nem kell neki, úgyse eszi meg. Épp a minap gondoltam bele, ha megeszek egy banánt, az engem is totál eltelít, nem még egy ilyen csöppséget. Amúgy én úgy vagyok vele, ha egy étkezésre 150-et megeszik, örülök.
5/5 anonim válasza:
egy étkezés egyszerre kb. 210-240 gramm-ot kell hogy kitegyen ebben a korban, mindegy hogy az kanalas kaja vagy szopizás, kb. 4 étkezés / nap az ajánlott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!