Olívia Réka vagy Laura Léna a szebb név szerintetek?
Figyelt kérdés
Mind a kettő nagyon tetszik, a vezetéknévhez is illenek.
A férjemnek már azt mondtam, hogy a végén még egy gyerek kell, hogy azt a nevet is adhassuk, amit nem a kislányunk kap majd. (egy babát terveztünk mindig:D)
júl. 22. 18:22
1/13 anonim válasza:
Olívia Léna inkább. A Réka és a Laura nem tetszik.
2/13 anonim válasza:
Nekem a Réka és a Laura tetszik, a másik kettő nem.
4/13 anonim válasza:
De miért kell 2 név? Ilyenkor belegondolnak a szülők, hogyha alá kell írni hivatalos helyen, az milyen szívás? Aztán ha férjhez megy a gyerek és mondjuk kötőjellel veszi fel a nevet, abból mi lesz?
5/13 A kérdező kommentje:
Két keresztnevem van és a házasságom előtt egy hosszú vezetéknevem is volt. Jelentem, túléltem, pedig alsós koromtól kezdve a diplomámig elég sok dolgozatra, zh-ra, papírra kellett felírnom. 😅
Azóta az az évi pár hivatalos aláírás semmi. De kívánom, hogy a lányomat nagyobb rossz soha ne érje az életben, minthogy hivatalos helyen kelljen leírnia a “hosszú” nevét.
júl. 22. 20:23
6/13 anonim válasza:
Ha tudnánk a vezetékneved akkor könnyebb lenne. Így látatlanba talán az Olívia Réka 😊
7/13 anonim válasza:
Én csak egy nevet adtam,mert anyám utálja hogy sem én sem a tesóm nem azt a nevet használjuk amit ő elsőként adott.XD XD
Laura szép név.
8/13 anonim válasza:
A Réka számomra nem szép név, így ha csak ezekből a duókból kellene választanom, akkor inkább a Laura Léna.
9/13 anonim válasza:
A Laura Léna sokkal dallamosabbnak hat, nőies, lágy. Az Olívia Réka _szerintem_ nem illik össze.
10/13 anonim válasza:
Nekem is az Olivia Léna változat tetszene a legjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!