Olyan kérdéssel fordulok felétek hogy 10 hónpaposom nem érzékeli merről jön a hang. Hallja, forgatja a fejét keresi, de nem tudja betájolni. Pl, ha valaki messzebbről szól hozzá, és előtte nem látta, hogy az illető merre van. Ez oké?
Figyelt kérdés
Ha én szólok hozzá vagy olyan akit látott hol van, rögtön tudja merre nézzen.júl. 18. 20:45
1/2 A kérdező kommentje:
Ja azt hozzá kell tennem hogy a hallása rendben. Voltunk vizsgálaton.
júl. 18. 21:03
2/2 anonim válasza:
A kérdés második fele nem világos. Pl én ha a konyhába vagyok a gyerekem meg a nappaliba, szólok neki egyből odaforditja a fejét ahol én vagyok, elötte is biztos látta hogy ott vagyok. Ha meg nem látta mert játszott akkor meg nincs gond. De pl ha szólnék neki és nem fordítaná a fejét a konyha felé ahol vagyok akkor lenne baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!