Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktátok megkérni anyósékat/s...

Szoktátok megkérni anyósékat/sógorékat, hogy egy tárgyat másképp nevezzen meg a babátok előtt, mert ti is úgy használjátok?

Figyelt kérdés
Furán érzem magam, mikor megkérem anyósomat, hogy például a cuminak mondja, hogy cumi, mert a babám úgy érti, és ne tutu. Vagy hogy egy babadalt én másképp énekelek neki és énekeljék úgy ahogy én tanítom. Vagy hogy a macskát ne a nevén nevezzék mikor mutatják neki, hanem mondja úgy, hogy cica.
2024. júl. 17. 09:47
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
52%
Megértem, hogy idegesít, engem is biztos fog, ha odajutok... de sajnos ez pont egy olyan dolog, amit el kell viselni, mert a babának nem ártanak vele, sőt..
2024. júl. 21. 04:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!