Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha darabosabb ételtől öklendez...

Ha darabosabb ételtől öklendezik a baba és hány is, az nagy mennyiség?

Figyelt kérdés
Ma darabosabb ételtől öklendezésből kis hányás is lett, viszont nem haladunk valami gyorsan a hozzátáplálással, nem eszik sokat, viszont most azt a keveset is kihányhatta? Amúgy is piszkálnak, hogy nem gyarapszik eléggé, most aggódjak emiatt is?
júl. 16. 14:17
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
Ne adj neki darabosat, ha öklendezik. Mennyi idős?
júl. 16. 14:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Nyilván ilyet nem fog többet kapni, 8 hónapos amúgy, és a paradicsomgerezdekkel pl elboldogult, azért kapott másból is darabosabbat, gondoltam itt az idő, hogy ne mindig csak pürével találkozzon.
júl. 16. 14:48
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

Nehéz átállni pürétől darabosra, mi is küzdöttünk az elején az öklendezéssel, de pár nap múlva újra próbálkoztam és már jobban ment. Nekem a solid starts app nagy segítség volt amúgy.

Mi az elején a banánnal próbálkoztunk, aztán főtt sárgarépával, csupa nagyon puha dologgal.

júl. 16. 14:58
 4/7 anonim ***** válasza:
35%

Akkor ha nem fog kapni darabosat, óvodás koráig purevel fogod etetni?

Aztán végképp nem fog tudni enni a gyerek, mert megszokja, hogy a puret csak nyelni kell

júl. 16. 16:29
 5/7 anonim ***** válasza:
4es... Istenem... 🙈🙈🙈
júl. 16. 18:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Hiába istenem, meg a lepontozas, majd a kérdező is rájön, hogy így lesz.
júl. 16. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:
80%
6: Nyilván, azok a felnőttek, akik nem blw-vel kezdtek, hanem pürével, azóta is csak pürét esznek. 8 hónapos könyörgöm, milyen óvodás kor?...
júl. 16. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!