Kengurut milyen élethelyzetekben és hogyan érdemes használni?
Arra lennék kíváncsi, ki mikor, milyen gyakran és hogyan használja a kengurut/hordozókendőt. Pl boltba leszaladni a babával, kiránduláshoz, vásárláshoz...?
Ha egyedül viszitek a kenguruban a babát, hogy oldjátok meg az alapvető szükségleteiteket (...wc-zés)? :)
Kislányom 3 és fél hónapos, még nem nagyon mozdultunk ki (mondjuk tél is van...), de szeretném neki megmutatni a "kinti világot" - így gondolkozunk rajta, hogy esetleg kengurut is kipróbáljuk. Néhány praktikus tanács segítene annak eldöntésében, érdemes-e egyáltalán vennünk, vagy a babakocsi, hordozó (ami már van) elég.

Nekünk van,de nem használtam túl sokat.
Akkor jól jött,amikor esett az eső és muszáj volt elindulni,vagy most a havas időbe, amikor nem lehet babakocsival közlekedni. Én utáltam a pocsolyákat kerülgetni a keskeny utakon,meg mindig nézni nehogy felcsapjanak. Szóval ilyen helyzetekben jó volt.

Az én babám 4 hetes, és 1 hetes kora óta sétálunk. Az első héten még csak az erkélyre raktam ki mózesben. De azóta csak kenguruzunk! Átmegyünk anyuhoz, keresztanyuhoz, ebédért megyünk, boltba megyünk, jövünk-megyünk :) Mivel még pici, odafigyelek, hogy ne legyen kint többet 30-40 percnél, de jó a kenguru, mert én is melegítem őt a testemmel.
Én imádom a kengurut, babakocsival nem tudnék ennyi mindent csinálni!

előző vagyok, bocs elszállt hamarabb.
SZóval nézz utána, mik az ortopédiai és pszichológiai előnyei a kendőnek. Most nem akarok itt nagyobb litániát. Szerintem mindenképpen érdemes. Addig viheted benne, amíg bírod, nem kiló vagy életkor függő. Sokféleképpen megkötheted, ahogy neked a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!