Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy alszik a babátok ebben a...

Hogy alszik a babátok ebben a melegben?

Figyelt kérdés
Nálatok a baba szobájában van légkondi? Ha nincs, mit tesztek?
júl. 11. 08:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az emeleti tetoterben, gyerekszobakban 29,5C van . Ebredes nelkul alszik a 4 es 10 eves is. Még en is. Pedig sirtam mikor meglattam az elorejelzest. Lehet hozzaszoktunk,vagy nem tudom. 25C os klimas lenti nappaliban mar fazok is. De mozdulni nem mozgunk fent. Lefurdunk hideg vizben es fekves,nincs mozgas,nem is takaritok fent, amig ilyen brutal ido van. A 2 gyerekszoba klimara 870 e ft os ajanlatot kaptunk, sokalljuk erte,de jovore muszaj lesz.
júl. 11. 16:09
 12/16 anonim ***** válasza:
11-es, az tényleg rengeteg, itt 230ezer volt egy nagyobb gyerekszobába.
júl. 11. 17:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Itt csak a gepek darabja 250 e ft. A Gree markahoz ragaszkodunk. Utana 2 ember munkadija, szerelékek, zsinor,kutyafule a tobbi 370 e ft. De lehet kerunk mas ajanlatot is.
júl. 11. 17:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Gree almárkája, Syen nem jöhet szóba esetleg? Azt is Gree gyártja. Csendesebb, nappalinkban megvan 6 éve, nem hibásodott meg egyszer sem. Előtte Midea volt, azzal voltak bajok.
júl. 11. 18:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Aztán gyerekszobába is szereltettünk 1 hónapja, totál csendes, szeretjük.
júl. 11. 18:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Gree applikaciojan vezereljuk a meglevo kettot,igy a tobbinek is annak kell lennie.
júl. 11. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!