Használhatom egyszerre a Biogaia cseppet, az Espumisan cseppet és a ColiComfort cseppet? (1 hónapos baba)
Mind másra jó, először a Biogaia-t kezdtem el, egy ideig jó volt, de kevésnek bizonyult, utána az Espumisan-t vettem, az is egy ideig jó volt, de most megint fáj a hasa és ezt a ColiComfort cseppet ajánlották. Mehet együtt a három csepp?
És még egy kérdés: beszedhetem a megmaradt 3. trimeszteres Femibion terhes vitamint?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Mehetnek együtt.
Biogaia az nem segít egyik napról a másikra. Ha segít is, akkor kb 2 hét, mire a bélbacikat pótolja viszont hosszú távon nem is érdemes adni pont ezért. A hatását ennyi idő alatt kifejti, ha nem szűnteti meg a hasfájást, akkor más a gond.
De sajnos egyik sem csodaszer, bár nálunk rengeteget segített a co-lactase (ugyanúgy laktáz-enzim), remélem nektek is fog.
Nekem amúgy még 8 hónaposan sem bírta a baba a laktózos dolgokat, igaz 5 hónaposan a tápszere is laktótmentes lett mert gondoltam ideje elhagyni a cseppet, de rögtön ment a hasa szegénykémnek. Már most 1 évesen nincs baja a laktóztól.
1 hónapos a gyerek de már a 3. cseppnyi tartasz. Egyfajta cseppnyi kellene minimum 1,5-2 hetet hagyni hogy el is kezdjen hatni!
Jó hogy nincs semmi változás! Egyszerre már 3-at minek????
Ne viccelj már. Ha egy nem hat nem fog összeadódni a hatása. NE KÍSÉRLETEZZ A GYEREKEN!
Mi nagyon sokmindent próbáltunk hasfájásra, semmi nem használt, üvöltött minden éjjel.
Idővel prsze elmúlt.
Szerintem max coli comfortot adj neki, a többi teljesen felesleges. Illetve az egyik válaszadó írta a biogaiat, hogy azt is csak 1-2 hétig kell neki adni. Ezzel is teljesen egyetértek. Időnként persze lehet egy kúrát csinálni neki.
A coli comfort laktáz csepp. Az tud segíteni, de nem csodaszer. Ha hasfájós a kisbabád akkor bármit adsz neki nem fog elmúlni. Amivel segíthetsz még az sok sok pocaktorna.
Ne adj neki ennyi mindent. Max egyfélét, ami segít. Ha nem segít, akkor ne add.
A femibion csak egy vitamin, amkor szeded be, amikor akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!