Melyik naptejet ajánljátok?
A Wooden Spoon csak természetes összetevőket tartalmaz. Én nagyon szeretem, a gyerekekre és magamra is ezt használom.
Sunflower (Helianthus Annus) Seed Oil*; Zinc Oxide 25% (Non-Nano); Theobroma Cacao Seed Butter*; Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*; Cocos Nucifera (Coconut) Oil*; Cera Alba (Beeswax)*; Tocopherol (Vitamin E)
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat.
Nem tudom miért lettek lepontozva?!
3-as a Wooden Spoon nem hagy foltot? Könnyen kenhető? Valahol szidták, hogy nem ér semmit,mert leégtek...
A eooden spoon egy semmi, egy kis cink-oxid van benne, semmi igazi hatóanyag… Egy baba bőrére nyugodtan kenheted ezerrel a hatóanyagos naptejet, ezek nem szívódnak fel, semmi baja nem lesz azon kívül, hogy nem kap bőrrákot. Biztosan nem mázolnám kókuszolajjal meg kakaóvajjal a gyerekemet, ami komedogén, ha a napvédelem a cél.
Nem kell überbiomaminak lenni. A leégések iszonyúan megnövelik a későbbi melanomakockázatot.
Ja és el kell felejteni az olcsó kis drogériás vackokat, erre van a patika kitalálva. Ott szépen a gyógyszerész tud segíteni ilyen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!