Mitől lehet piros a szeme alatt?
1. Mindkét szeme alatt szabályosan piros. Szem tövétől kb a feléig ívesen. Tegnap sokat sírt, amikor köztünk haza, illetve éjjel igencsak rosszul aludt.
Viszont máskor is volt ilyen, bár arra nem emlékszem hogy sírás és nem alvás is volt e de akkor nem volt ilyen.
Ettől függetlenül lehet attól?
2. Elég nyűgös hónapunk van, jó baba, de valahogy mégis több napban is nyügi.
Sokat ásít (5-6x egy nap kis túlzással). (Alapvetően én is "álmos" típus vagyok, de nem tudom nála ez normális?)
3. Néha-néha kicsit duzzatabb a szeme alatt.
Természetesen ha nem múlik holnapig mindenképpen viszem orvoshoz, utána kérdezek csak hátha valaki tud érdemeset.
15 hónapos.
Leírás alapján csak álmos és sírt.
Sok sírás után már az én szemem is duzzadt be reggelre. Melegtől az én gyerekem is aluszékonyabb kicsit.
Semmi baja szerintem.
Világos szemű?
Csak mert a fiam kék szemű, és brutál érzékeny a szeme. Állandóan könnyes neki, folyamatosan viszket.
Voltunk vele orvosnál, azt mondta, ez ilyen sajnos. Nyáron hordjon napkalapot vagy napszemüveget. Meg ne dörzsölje. Na ezt mondd meg egy 2 évesnek. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!