1,5 éves gyerkőcnek Lego Duplot, Mega Block v. Maxi Block építőjátékot vennétek?
Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 07:44
1/7 anonim válasza:
Duplo! Sokkal több féle változatban van, mint a másik kettő és így később jobban tudod majd bővíteni. Megéri az árát!
2/7 anonim válasza:
Én nem vennék még neki. Két éves születésnapjára kapott, nagyon szereti, de még úgy igaziból sosem épített vele, néhány elemet összerak (teljesen véletlenszerűen, nem formára épít), szétszed, és ennyi. Persze vannak korábban és később érő gyerekek is, de én korainak tartom.
3/7 anonim válasza:
Bocsánat, utolsó vagyok. Lego Duploról beszéltem.
4/7 A kérdező kommentje:
Karácsonykor lesz 1,5 éves a fiam, arra gondoltam neki. Nem akarok mindenféle kacatot,mert nem köti le szinte semmi.
Azért gondoltam, hogy majd a nagyszülőktől is azt kérünk és majd mindig bővítjük a készletet ha lesz valamije.
2010. nov. 1. 10:23
5/7 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet az építőjáték. Kislányomnak valamilyen no name szett van (kipróbálásra, hogy érdekli-e), összerakni nem tudja, viszont imádja szétszedni, amit mi építünk neki. 1 éves még csak. Én is a Duplot javaslom egyébként, szerintem megéri az árát.
6/7 anonim válasza:
Nekünk még nem lesz egészen másfél éves a babónk karácsonykor, de már mi is Duplót kértünk neki. Van, aki a Mega Block kockákat akarta megvenni neki, de aztán lebeszéltünk, mert kétfajta készletet bővítgetni már sok lenne. Így inkább maradunk a Duplónál, azzal később is tud játszani és tényleg nagyobb a választék is.
Egyébként meg nagyon gyerekfüggő, keresztfiaim már két évesen bőven játszottak a duplóval és ügyesen próbálkoztak építgetni.
7/7 anonim válasza:
Minden gyerek más. Kislányom pl. a mai napig nem igazán érti (21 hónapos), mit is kell csinálni a formabedobóval, mindenáron oda akarja a fomákat beerőszakolni, ahova nem valók, de Duplóból már komoly dolgokat épített másfél éves korában is már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!