Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezdett mennyiséget...

Mikor kezdett mennyiséget enni a babátok a hozzátáplálásnál?

Figyelt kérdés
7 hónapos múlt a babám, lassan 1,5 hónapja kóstolgat, de még mindig alig eszik meg valamennyit (kb. 3-4 kiskanállal). Vizet szintén alig iszik, pedig izzad sokat, igyekszem gyakrabban kínálni cicivel is, de ha túl korán kínálom, abból is csak keveset szopizik. Kicsit el vagyok keseredve, mit csinálok rosszul. 1 éves koráig terveztem volna szoptatni, de így nem tudom hogy lesz, hogy ennyire nem szeretne enni. Talán ha megtanul ülni és magától falatozhat, jobb lesz? Nálatok hogy alakult a hozzátáplálás?
2024. jún. 26. 11:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azt ajánlják, ha 9 hónapos korában még alig eszik, meg kell nézetni a vasszintjét, mert az okozhat étvágytalanságot.
2024. aug. 22. 21:02
 12/14 anonim ***** válasza:
5-ös hogy eszik azóta a babád? Egy anyatejes anyuka mesélte, hogy az ő babája 14 hónapos koráig kizárólag szoptatott, utána kezdett el enni a baba.
jan. 7. 07:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, nálatok hogy alakul(t) a hozzátáplálás?
jan. 7. 07:24
 14/14 A kérdező kommentje:
Szerencsére magától elég szépen kialakult. 9-10 hós kora körül elkezdett egyre nagyobb mennyiségeket enni, 10 hósan egyre többször a szopit is visszautasította, ekkor kb napi 3x fogadta el, és ekkor már napi 5x evett mást is. 1 éves korára rendes mennyiségeket evett napi 5x, elég jó étvágya van szerencsére, és most már csak napi 1x szopozik reggel, de csak nagyon keveset és előfordul, hogy már ez is elmarad. Teljesen organikusan alakult így az igényeit figyelve, nem erőtettem semmit.
jan. 8. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!