Anyukákkal előfordul, hogy a kisfiuk fütyijét kicsinek látják v gondolják?
Hát egy gyerek fütyi az kicsi, bárhonnan is nézzük.
Miből következtetnél rá, hogy felnőttként mekkora lesz majd?
Igen, előfordul. Mikor a kórházban először pelenkáztam át az egyik fiunkat, eléggé feltűnően kicsi volt neki, pontosabban szinte semmi. Fel is tettem a kérdést a csecsemősnek, hogy ez így rendben van-e. Mikor elkezdte terelni a témát, már sejtettem, hogy nincs. A gyerekorvos másnap mondta, hogy mikropénisz gyanús. Már csecsemő korától kezdve kapott hormonkezelést, de sajnos csoda nem történt.
Próbálunk nem túl nagy hangsúlyt fektetni a dologra, de pontosan tudja, hogy valami másként működik nála. Azt, hogy ez miként fog majd kihatni a felnőtt életere, párkapcsolatára, majd kiderül. Amiben tudunk segítünk neki, ha úgy látjuk, akkor pszichológus segítségét is kérjük.
9, de ez extrém, orvosi eset.
Egyébként meg pont leszarnád.
Amúgy is a nyugalmi állapotból nem sokra lehet következtetni, mivel más a "hús-" és a "vérpénisz".
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!