Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukákkal előfordul, hogy a...

Anyukákkal előfordul, hogy a kisfiuk fütyijét kicsinek látják v gondolják?

Figyelt kérdés
jún. 25. 14:04
1 2
 1/12 anonim válasza:
41%
Igen
jún. 25. 14:17
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
Egyes,ezt miből gondolod? Egy normális anyát az ilyen nem érdekli.
jún. 25. 14:19
 3/12 anonim válasza:
44%
De érdekli őket amúgy nekem anno mondta anyám hogy ne szégyenlősködjek öltözőben mert nagy a kukim
jún. 25. 14:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát egy gyerek fütyi az kicsi, bárhonnan is nézzük.

Miből következtetnél rá, hogy felnőttként mekkora lesz majd?

jún. 25. 14:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a te anyád nem mindennapi.
jún. 25. 14:28
 6/12 anonim válasza:
0%
#5 Lehet, de nem is volt sose önbizalom gondom szexben. Már gyerekkorban alakulnak a mentális "defektek" amin felnőttként nehéz változtatni
jún. 25. 14:31
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
Beteg...
jún. 25. 14:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A füle is kicsi meg a lábujja is. Mert hogy kisfiú. :)
jún. 25. 19:34
 9/12 anonim ***** válasza:
89%

Igen, előfordul. Mikor a kórházban először pelenkáztam át az egyik fiunkat, eléggé feltűnően kicsi volt neki, pontosabban szinte semmi. Fel is tettem a kérdést a csecsemősnek, hogy ez így rendben van-e. Mikor elkezdte terelni a témát, már sejtettem, hogy nincs. A gyerekorvos másnap mondta, hogy mikropénisz gyanús. Már csecsemő korától kezdve kapott hormonkezelést, de sajnos csoda nem történt.

Próbálunk nem túl nagy hangsúlyt fektetni a dologra, de pontosan tudja, hogy valami másként működik nála. Azt, hogy ez miként fog majd kihatni a felnőtt életere, párkapcsolatára, majd kiderül. Amiben tudunk segítünk neki, ha úgy látjuk, akkor pszichológus segítségét is kérjük.

jún. 25. 20:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

9, de ez extrém, orvosi eset.

Egyébként meg pont leszarnád.

Amúgy is a nyugalmi állapotból nem sokra lehet következtetni, mivel más a "hús-" és a "vérpénisz".

jún. 25. 20:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!