Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Még mindig nem nőtte ki a...

Még mindig nem nőtte ki a nyöszörgést a baba. 9hónapos és folyton nyöszörög. Játék közben pedig mindig ugyanazon a hangon nézi a játékait és az (ááá) hangot húzza amilyen hosszan tudja, majd kezdi elölről. Hasonló helyzet? Tapasztalat? Többi lent.

Figyelt kérdés

Engem az is aggaszt, hogy nem nagyon tartja a szemkontaktust, velem, vagy az apjával. De ha számára nem ismerős jön, akkor az úgymond “idegenekkel” tartja.

Túlparázom? Voltatok hasonló helyzetben? Tudnátok valami tanácsot adni? Vagy tapasztalatot megosztani? Köszönöm.

2024. jún. 24. 16:47
 1/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy ezek mellett sokszor tapasztalom hogy a fülét és a fejét dörzsöli, haját tépi.
2024. jún. 24. 16:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Olyan kicsi még, Nála ezek teljesen normális viselkedési formák .
2024. jún. 24. 22:16
 3/9 anonim válasza:

Szia Kérdező!

Mi lett veletek azóta?

jan. 7. 11:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Szia. Bocsi, hogy csak most válaszolok. Azóta minden oké! Ezzel sem volt alapvetően semmi gond, csak mindenen paráztam. Jártam pszichiáternél és azóta egyre kevesebb hibát veszek észre. 🫣
jan. 14. 21:57
 5/9 anonim válasza:

Szia!

Semmi gond

Koszonom hogy írtál☺️

Orulok hogy minden oke☺️

Megkérdezhetem hogy gagyogott vagy csak ezt az aaaa hangot mondta?

jan. 15. 11:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Gagyogott, na nem olyan nagyon sokat. Viszont volt egy nagy áttörés nála úgy 10 hós kora körül. Akkor elkezdett elég sokat gagyarászni, ma 15 hónapos és igaz, nem teljes szavakat, és nem is helyesen, de próbálkozik beszélni. Persze a mama, tata, baba, dudu, dádá, pápá ez megye neki. Egyébként ha valami félelmed van azt tudom tanácsolni, hogy várni kell (<—nekem ez nagyon nehezen ment/megy a mai napig). De ez a megoldás. Mindegyik gyerek fejlődik a saját ütemében 😀
jan. 15. 19:59
 7/9 anonim válasza:

Ismét koszi a választ☺️

8 hónapos nem gagyog sajnos😞

Az á-n kívül semmit nem mond, általában csendben van

Nagyon aggodom

Remelem beindul

jan. 16. 11:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Barátnőm kisfia 9 hónapos múlt most kezdett gagyogni. Eddig csak az á-t mondta, vagy azt sem. Szóval nincs elkésve ☺️
jan. 17. 23:04
 9/9 anonim válasza:
Köszönöm☺️
jan. 18. 15:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!