Csalánkiütés mittől jöhet ki babam arcán? Néha meg elmúlik, hm?
Szia, az én picurom akkor volt csupa kiütés amikor tejet ittam. Ha az ételben benne volt nem volt gond, de amikor megittam 1-2 pohár tejet szegénykém arca nagyon csúnya lett.
Olyan 6 hetesen kezdődött, és kb 4 hós koráig tartott, mert akkor jöttünk rá mi lehet. Úgy tűnik a tejcukor az amit nem bir a szervezete, mert joghurtot, kefirt, sajtot ehetek.
Most 8 hós, még napi 5 ször szopik.
Elképzelhető hogy zsíros az anyatejes és azért lesznek piros foltok az arcán. Ha nagyobb súlyú a babád akkor biztos hogy ez van a dolog mögött.
Nekem nagysúlyú a kisfiam, két hónapos is már 6000 gramm körül volt, neki is voltak az arcán ilyen szabálytalan alakú piros foltok, a doktornéni mondta hogy ez azért van mert zsírosabb az anyatej és nagysúlyú babáknál szokott előfordulni. Nem kell aggódni miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!