Vettetek már e-bayen drága márkás játékot olcsón, úgy hogy még a szállítási költséggel együtt is megérte?
Ha olcsó a játék, akkor is drága a posta, és nagyon kevesen postáznak külföldre, vagyis magyarországra!
Teszveszen vaterán van rengeteg amit itthon nem lehet kapni!
szerintem erdemes korulnezni. Nem feltetlenul draga.
Igaz, en Angliaban elek alapban, sokat hasznaltam az angol ebayt es sok mindent megeri onnan rendelni Magyarorszagra is. Jatekot eddig meg nem rendeltem, de ruhakat kuldettem mar haza ebay-es eladoval, illetve porszivohoz alkatreszt, vercukorszintmerohoz csikokat. Es boven megerte meg postaval is. (Pl az itthon tobb ezer forintos porszivo vezerszijbol kettot rendeltem onnan Magyarorszagra, postaval egyutt volt 900 forint, 4 nap alatt megerkezett.)
Ha valami nagyon tetszik, de nincs beallitva,hogy az elado postaz kulfoldre is, de az sem szerepel a leirasban, hogy csak belfoldre postaz, akkor erdemes irni neki es rakerdezni.Nagyon sokan szivesen postaznak kulfoldre, csak nem tuntetik fel alapban.
A 2. valaszolo vagyok. Annyit meg hozzateszek, hogy jatekokat a meret miatt nem postaznak szivesen.
Meg egy tippet adok ezzel kapcsolatban esetleg. Az egyik ismerosunk megkert, hogy rendelhessen a mi cimunkre dolgokat (ugye Angliabol Angliabol). Mi gyujtogettuk neki, amikor mar sok minden volt, akkor bedobozoltuk es egy magyar szallitoceg (legalabbis azt hiszem, hogy ceg volt, nem privat szemely) vitte neki Budapestre a pakkot, akkor 20 fontert. Neki meg igy is boven megerte, ruhat, jatekokat, konyhai dolgokat rendelt, illetve egyszer egy komplett babakocsit. Nezz korul,hogy van-e ismerosod ott,mar rengeteg magyar van, igy van ra esely es nagyon sokan foglalkoznak szallitassal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!